Bryunetka Yrnnry Bende sıcak süt bal ve zencefil yapıyorum ama kesilmedi öksürüğüm. Ya bazen diyorum milyonlarca insan yapmış bende yapabilirim. Sonra gidiyor o düşünce 🤦🏻♀️ Desteğiniz için çok teşekkür ederim, sağlıkla alın bebişinizi kucağınıza. Rabbim bir avazda kurtarsın 🤲🏼
Yrnnry Bryunetka amin ınsallah antivırus pastıl deneyın bırde o da faydalı yada bal zencefıl zerdecal
Bryunetka Yldrmerve Allah yardımcın ve yardımcımız olsun. Tek hamlede doğum yapalım inşallah ♥️ Suni sancıyada gerek kalmaz umarım 🌺
Bryunetka SerraveAnnesii Amin inşallah doğumlarımız kolay olur ve suni sancıyada gerek kalmaz 🤲🏼 Sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza ♥️ Allah yardımcın olsun 🌸
Edismina Bryunetka sizler dogurun artik bacim. Korkuyu falan birakin ne mutlu size darisi bize sona geldiniz. Bebeginizin kucaga almasi hayaliyle cesaretlenin ve dogurun. Kadin isterse yapar ozellikle bir anne💪😌🤲🏻
Nur_ersy0 Bryunetka benim bebek sanki yukarıda gibi hareketlerini midemin altında hissediyorum kafasını çıkarıyor gibi yani ama bı yandan da göbeğim çok düştü sizin bebeğiniz döndüğünde nasıldı 39+6yım bende 🥺
Bryunetka Nur_ersy0 Kafası sol kasığımda ayak kısmı da sağ göğüsümün altında. Kanala girmeye çalışıyor galiba ama beceremiyor sanırım 🤦🏻♀️