Esrasena Aytentolga canım benimde dün geldi sanırım,kıvamını biliyorum ilk gebeliğimdede denk geldi ama benimde pembe kahverengi falan değildi.Yoğun,dedğinz gibydi.Herkeste aynı renk olmayabliyormuş.Benim adet ağrısı gibi ağrım vardı,sanki o geldkten sonra geçmedi ağrım.Ama sancıyada dönmedi henüz.Kaç haftalıksınız?
Aytentolga Esrasena kıvamı yoğun beyaz balgam gibi bişeydi 2günden beri sancım var zaten ama düzensiz aralıklarla
Esrasena Aytentolga Bende 39+4 gözümüz aydın o zaman,yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ☺️ Benim ilkinde sabaha karşı gelmşti nişanım 5-6 gibi hastanede.9 dan sonra sancılarım başlamıştı.bunda dedğim gibi sancı daha gelmedi,sürekli ağrı var
Aytentolga Esrasena allahım kolay doğumlar nasip eder inşallah çok az kaldı dayanmamız lazım 🌸🌸🥺🤷🏻♀️🥰💕🙏
Mina38 Aytentolga benim nişanım beyaz balgam gibiydi 24 saat içinde doğum olacak dediler gerçekten de doğurmuştum
Esrasena Mina38 süresidd değişiyor sanırım,benim nişandan 4 saat sonr sancı başladı sabah 9 gibi,gece 2 bucukta doğurmuştum.Bakalım bu ne kadar sürücek,sizde 24 saat içinde doğum yapmşsınız,değişiyor demekki.Nişandan sonra ağrılarınız varmıydı?