Sinoooom Hiç olmayan mide bulantım ve baş dönmem oluyor 🥺 sürekli değil geceye doğru oluyor ve birden aynı zamanda karnım ağrıyor nefesim daralıyor gibi neden böyle 🤦🏻♀️ Bebeğim çok baskılar yapıyor ondan mı 😞
0103qsf Sinoooom canm benmde bulanti vardi 30 da enfeksyn cikti idrarm da doktorm o yapmıştır bulanti dedi
Sinoooom okuyor bugün tetonoz iğnesi için gittim sağlık ocağına ölçtüler bir sorun yoktu ama dediğim gibi önce baskı yapıyor bebeğim mideme doğru sonra mide bulantısı yada baş dönmesi oluyor, yemeği çok kaçırıyorum olabilir mi 🤦🏻♀️
okuyor Sinoooom bende tansiyon yüksekliği bulantı yapıyor. Akşam yemegini fazla kaçırıp uzaniyorsaniz ondan da olabilir. Haftaniz büyükse bebek de mideye doğru çıkıyor zaten.
mercimeginannesiiii Sinoooom Mide bulantısı daha çok hormonlardan kaynaklı oluyor. Bebeğin baskı yapması sonucu mide yanması ve hazımsızlık, reflü olur. Ben de baskı kaynaklı mide sorunları yaşıyorum 33+5 im.
Sinoooom Esra1990 32 haftamdayım , sanırım 20 haftada vurulmanız gerekiyor benim bitti artık aşılarım 🙏🏻