GunesliGunler_ nursanyildiz sabah akşam 1 tatşı kaşığı kullanmıştım. Ancak tek bu degil takviye vitaminler egzersiz yürüyüş Ve stresi sıfırlamıştım
GunesliGunler_ nursanyildiz apitera mix kullanmıştım hamile kaldım bıraktım Ama arifoğlu markası daha iyi 😌
GunesliGunler_ nursanyildiz oyalanacak bişeyler bulun kendinize Ne bileyim örgü vs kitap okumak Ben Çalıştığım için çok takmıyordum Yani eşimde Allah razı olsun çok destekçiydi O yüzden stres yüküm yoktu pek
Mucizemiizz nursanyildiz Ben arifoglundan alip karistirmistim arı sütü bal polen ancak kullanmak nasip olmadan hamile kaldim isterseniz size gonderebilirim
Mucizemiizz nursanyildiz Olmaz neden olsun hepsini iyi yerden temin etmeye calistim kargo ucretini karsilama sansiniz varsa en kisa zamanda yolliyim
benimmdunyamm nursanyildiz benve eşimde kullandi bir fayda görmedik biz ama görenler var sabah aksam 1 tatlı kaşığı yedik
GunesliGunler_ benimmdunyamm bence kullanmaya devam edin özellikle propolis cok faydalı üreme de ama tabii tek başına yeterli degil bu. Biz elimizden geleni yapalım gerisi yüce yaradanın takdiri
benimmdunyamm GunesliGunler_ valla canım 1 sene kullandık olmadı en son artık almadık kendi halimize bıraktık aklımızdan falan bebeği çıkarttık şükürler olsun Allah nasip etti