Boncukannesi19 Uyku desen yok iştah desen kalmadı ne acıkıyorum ne de acıkınca hissediyorum enfeksiyonu baş ağrısı bel kalça karın ağrısı da cabası😩
290392 Boncukannesi19 baya ağır geçiriyorsunuz allah yardımcınız olsun. Artık gelsinler yaa sıkıldık beklemekten😂
Rukiye_korkmaz Arzu24 gebelerin genelinde bu durum var bende yaşıyorum hatta zor nefes almak baş ağrısı yapıyor🤭 Burnunu boşaltmaya çalış duş al iyi gelecektir ya da suyu kaynatıp da yumuşatabilirsin. Az kaldı sabret 🥰🥰
ElfErk Boncukannesi19 hayiir doktorum 37.jaftasa artık erken doğum olmuyor tüm genişimi tamamlaniyor dediii
AysunUgur Boncukannesi19 ay bende 40 haftayı görmek için dua ediyorum 😅☺️ Herkesin derdi farklı oluyor işte, Allah kolaylık versin kuzum 🌸
Boncukannesi19 AysunUgur başından beri mide bulantısyla savaşıyorum artı bide bunlar eklenince gerçekten çekilmez bi hal aldı
AysunUgur Boncukannesi19 yaşayan bilir tabi, sağlıkla kavüşun inşallah canım, Allah güç kuvvet versin 🌸
Cigdem6 Vala doktor kilo alma dedikçe kilo alıyorum sanki gn içinde yemyrum da öyle ama oluyo bende anlamadm 6aylık oldk 74 kilo olmuşum 64 ile başlamıştık dikkat ettikçe kilo alıyorum anlamadm piskolojikmi
Boncukannesi19 Cigdem6 75 ile hamile kaldım 37 haftaya giricem 83 kiloyum doktor hiç mi yemiyosun diyor tam tersi