elifemirasaf Kızlar 34+3 günlük olduk akşamları ağrılarım artıyor sanki belim ortadan ikiye ayrılacak gibi sırtımda aynı şekilde var mı böyle olan 😞😒🤔
Minnaksercecik elifemirasaf evet cnm sağ yatamıyorum sola yatamıyorum yürüyüş yapıyorum yatıyorum yine agrıyor son haftalar olduğu içindir
elifemirasaf Minnaksercecik benim de aynı ya gündüz de oluyor ama çok az etkilemiyor akşam sanki üstümden tır geçmiş gibi oluyor
elifemirasaf Minnaksercecik çok yatınca uyuşma oluyor benim de bugün akşama kadar uyudum yattım yapcak bişey bulamıyorum yapasım da yok
elifemirasaf Minnaksercecik bacak kramplarım için magnezyum vermişti doktor arada kullanıyordum bugün de içtim ağrım geçti sanırım magnezyum eksikliğinden de kaynaklanıyor
Minnaksercecik elifemirasaf ben sürekli magnezyum içiyorum osteocare diye ilaç ama yine de uyuşma geçmiyor allahım yardım etsin inş sağlıkla hayırla alırız kucağımıza Bebişlerimizi
Ayseayse5664 Awm ye gidiyorum 2 reyon dolaşmadan sanki 3 saat yürümüş gibi ayakları kaldırıp adım atacak halim kalmıyor