Merv_cnl Merhaba bugün 37. Haftaya girenler burada msınız ? Durumlar nasıl :) Not : uykusuz ve ağrımı her gece 🤦🏻♀️♥️
Perilisa Merv_cnl her gece uykusuzluk mide yanması kalça kemiklerim çürümüş gibi ağrıyor sürekli idrara kalkıyorum doğsada kurtulsam 37+6
Bgmk Merv_cnl 37+0 olduk. Arada gelen bel ağrıları ve kasık ağrıları oluyor. Uykular daha şimdiden haram oldu 😅 sağlıkla kendiliğinden gelsin diye bekliycem son gününe kadar ama bakalım kızım nasıl gelmek isteyecek ☺️
Nefesuraz Aynen 37 haftadayim ve durumum icler acısı agridan karnımın sertliğinden devamli ağlıyorum devamli sertleşme aksama kadar sert sadece 2 saat rahatlıyor sonra gene aynı 36 haftadan beri uykular haram oldu resmen :(
Ef4nan Nefesuraz canim valla bende 37 girdim bu hafta ama bnm o kdr bel ve kasik agrim yok cok şükür hep dinleniyorum ağır birsyler yapma ayakta cok durma eşin her gece 10 dk sadece beline masaj yapsın hemen geçer bnm eşim belime her gece masaj yapar öyle uyurum uyku düzeni kur kendine bide cok gündüzleri uyuma ki gece mecbur uykun geliyor yatıyorsun
Nefesuraz Ef4nan yok valla geçmiyor 10 dakka değil yarim saat masaj yapıyor ama gene aynı ağrılarım hat safhada 1 tabe daha kizim var 2 bucik yasinda gündüz hiç uyumuyorum ama gecede uyumuyorum artık çok bitkinim inan annem eşim hepsi çevremde seferber yorulmim diye ona rağmen bu haldeyim
Ef4nan Nefesuraz canim o zmn uykusuzluktan dan oluyor hamilesin bide bünyen kaldırmıyor halsiz bitkin düşüyorsunuz hergun ılık dus alın rahatlayin uykusuzluktan oluyor 37 haftadayim bu kdr sıkıntım olmadi ilk gebeliğim bide
Merv_cnl Gündüz uyumak değil dinlensem o da kafi. Çocuk olunca zor geçiyo böyle gebelik paso olsun yine bu zamanlara geldik az daha sabır canım analar ♥️ Desteksiz her işi ben gibi tek başına yapanlara iki kat ♥️♥️