Sgnn Kızlar 35+3teyim. Hareket ettiğimde, yatarken sağa sola döndüğümde vajinamın içindeki kemikler ağrıyor. Acı batma gibi bir his değil bildiğiniz ağrı. Neden olur sizce
Eda_Esen Sgnn Bnde 31 deyim dün acayip bi vajina ağrım vardı duş aldım az yaz kemikleri ovaladım full dinlendim bu sabah kalktım daha iyiyim
zeymoms Sgnn aynı şeyi yaşadım 28 haftalıktım hatta yürüyemiyordum doktor vajinal muayene yaptı benimki doğumla veya açılma ile ilgili değilmiş. Çatı kemiklerinin arasındaki oynamaz eklem gebelikte yumuşuyormuş o ekleme yük binmiş oynamış ondan ağrı olmuş ben biraz ev işi yapmıştım ondan oldu sanırım 4 gün istirahat vermişti
TekinSahra44 Sgnn bendede oluyo aynısı biz 37 haftadayız ve ilerledikçe daha çok ağrıyo bebek yerleşmeye çalıştığı icin oluyormuş
Erol Sgnn 34+2 haftalık hamileyim bende de ara ara oluyor cabuk gecıyor cok şükür ama bazen uykudan uyandırınca uykuya zor dalıyorum keşke sebebini bilsem
Hasret2121 Aynı dertten muzdarip olan ben 34+2 dayanamıyorum yürüyemiyorum bacaklarımı kapatamıyorum yatarken kendi basıma çok agrılı kalkıyorum sapa sola dönmek imkansız zaten . Kemiklerimi biri kırıyor gibi oluyor sadece o bölgemde var ağrı
Yagmur2210 Sgnn bnde de aynı. Canım 34 haftadayim kalkınca yürüyünce yatarken sağa sola dönünce hep oluyor bebek baskı yaptığı için normal dyor doktor