emoselos Şimdi direk gidiyor yazık kıyamam ona vebaline giremem ama diyorum Doğum yapınca bir kahve bir sigara keyfi yapacağım diyorum ( çünkü canım çok istiyor ama kesinlikle içmiyorum )
emoselos Yusufalininannesi valla ben tiryaki değilim önceden aramazdım o kadar çok ama ne hikmetse yasak ya nasıl tatlı geliyor o kokusu külünü bile yemeyi düşündüm şeytan git dedim şükür nefsime halim oluyorum şimdilik
ZeynepCicek Glitter Sonuçta bu içen kişinin düşünebileceği bir şey Ben sadece bir örnek verdim ileride çıkar çıkmaz demedim
ZeynepCicek Meddythemama işte eşiniz şu an Size destek oluyor olsaydı ne güzel Siz de icmezdiniz ama elinizden geldiği kadar içmemeye çalışın bence
Yusufalininannesi ZeynepCicek canın çekince toprak bile yiyorsun bende böyle oluyor 😞 tadı o kadar güzel geliyor ki şaka gibi
Maviss35 ZeynepCicek ben içiyorum canım 33 haftalık olduk inşaAllah bi sıkıntı çıkmaz doğunca da. Her bebek bir olmuyor bazen içen insanın bebeği sapa sağlamken içmeyen insanın bebeği rahatsız doğabiliyor rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 😇
ZeynepCicek Maviss35 Amin canim aynen oyle Allah sagsalim saglikli seklilde bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin 🙏
Melinoee Ben çift çizgiyi adetime 1 hafta varken gördüm. Ama geçen sene dış gebelik geçirdiğim için keseyi görene kadar içtim. Keseyi gördüğüm bayramdan önceki cuma günü son sigaramı içtim ve artık hiç içmiyorum hatta içilen yerde asla durmuyorum. Zaten başlayalı çok uzun yıllar olmamıştı ( 6 yıl kadar ). Allah herkese nasip etsin bırakmayı gerçekten nefes aldığımı hissediyorum artık 🙂
Misozturk ZeynepCicek 8 yıldır ıcen bırısı olarak hamıle oldugumu ogrendıgım gun bıraktım agzıma surmedım ıcılen yerde durmadım. Bırakamıyorum dıyenıde hıcbırzaman anlamadım.
Anneyimm Arasinannesi2 bakalimm nereye kadar gece uyrkn asla uynmaz gece 4te ise gidiyor is harici kalkmz ben yinede kontrl ediyorum valla 😂
GamzeBalcDemircan Balinci nasıl anladınız 95 plasentada kalmış 5 bebeğe geçmiş bende aynı durumdayım vijdanen çok rahatsızım ama ilk hamileliğimdede aynıydı şükür hiç bir sıkıntı yok oğlumda bundada bişi olmasın diye dua etmekten başka bişi gelmiyor elimden
Balinci GamzeBalcDemircan normal doğum yaptım kızıma rahat ve kolay bir doğum du 1 saat 15 sürdü plesanta da çok rahat bi şekilde doktorun tecrübesi ve görüşü öyle dedi
SEDEFUSTA ZeynepCicek çok sigara içiyordum hamile kaldığımı sigaradan tiksinerek anladım 6 aydır kokusuna tahammülüm yok hiç içmedim inşallahta bırakırım 🙏🏻 doktorum içiyosan günde 2 en fazla 3 demişti ...