Yldzsenk tugbaacng son 15😍 bizde 37+6 olduk 🤲 senin gibi aynı ağrıları, acıları bende çekiyorum ve doğum içinde stres , tedirginlik , heyecan karisik duygular…Allah yar ve yardımiz olsun🤲Sağlıcakla hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza alalım da💙
Esincapkin Çok şükür geçmiyor dediğimiz zaman su gibi geçmiş kızlar minik kizimla 104 gün sonra rabbim nasip ederse kavusacaz 25+1😍😍
Minnakkurabiyeveannesi27 Efraimmm he valla ya herşeyi de normal o yüzden doktorumuzda normal doğum için bekletiyor ama sonunuz sezeryan gözüküyor bu gidişle Şen n bebiş kaç kilo kuzum bizimki bu hafta 3500 olmuş ama eksik de olabilir dedi doktor durmadigi için net ölçüm yapamadı
Aylin_16 Efraimmm bu devirde çoğumuz zordayız Allah bian evvel bolluğa çıkarsın memleketimizi inşallah zor yani
Busra98_ bir_pasa_annesi sezeryanı şu anlık kendiniz mi istiyosunuz doktorunuzla konustuğunuz için mi eminsiniz😅
Yldzsenk tugbaacng evet ara ara yokluyor bazen uzun sürüyor , şuan adet ağrısı gibi ağrım var bel kasık uzanıyorum . Sabahları ve gece iyice kasiliyorum tam göbeğin üst kısmı taş gibi sert oluyor sonra gevsiyor. Sizde durumlar nasıl
tugbaacng DLr33atly benim belimde agrı yok ama sadece vajinada hafif ağrı ve yoğun bir batma hissi var ne zaman çoğalır merak ediyorum.. amin endişelenmeyin sağ salim alın kucağınıza inşallah 💕
DLr33atly tugbaacng benimde arada bir batma oluyor zonklama diyolar sanırım oda açılma olduğu icinmis doğuma kadar 4cm açılır heralde sonra sidddetli sancida hastanede tamamen açılma oluyor acile gitsek bırakmazlar açılma var diye keisn vardır da zaten
Bgmk tugbaacng ben o tekmeyi attığında sakin ol annecim daha vaktin var diyorum 😂😂 zamanında gelsin yine ya içeride keyfi yerinde bence