Limonzeytin Bsrahb Ben yarın tam olarak sorarım yinede ben öyle hatrlıyorm kızıçok büyük değildi yazayım olurmu yarın net olarak 😊
Sumiire Bsrahb sen tak yinede benim komsum nerdeyse 1 yasına kadar hep taktı enazundan daha da açılma olmaz
Gurbetkusu_43 Bsrahb Birşey olmaz canım tıp çok gelişti öyle kalsa bile belli bir yaştan sonra kulak yapıştırma operasyonu olur sıkma canını 😊 sağlığı hep yerinde olsun inşallah ♥️
Sumiire Bsrahb biraz belli oluyodu kepçeliği şuan normal gibi kulakları aman aman küçülmedi tabi ama her gördüğümde bebek bandanalıydı enazundan daha cok ilerlemedi biraz büyüyünce okadar göze batması yada bilemiyorum
Limonzeytin Bsrahb Doğru hatrlamışım yazdm arkadaşmz 6 yaşnda yaptrdk okula başlamadan dedi 😊👍 devlette yaptrmşlar pskljısı bozulur okula gidince diye.. araştırırsnz hastaneyi sizde şmdi herşeye çözüm var hatta eşide olmş kızıyla beraber kulak amelytnı😊
[silindi] Ama belki büyüdükçe düzelme şansı da var eşimin de bebekken ve çocukken kulakları kepçe miş hicbsiey yapmadan kendiliğinden düzelmiş olabiliyor yani o tür şeyler
Bsrahb Limonzeytin çok iyi umarım yine kepçe olmazda olursa bizde yaptırırız istemem benim psikolojimi yaşamasını.Bilgi için teşekkür ederim 🌸
miraninannesii Bsrahb oluyosa her şekilde oluyomus canım bendede o sorun var malesef annemin yapmadığı kalmamış ama yinede aynu
Mehtapca06 Bsrahb ya kız ne uzulucen bizim zamanımızdaki gibi değil kuzenimin kepçe idi küçücük operasyonla kulaklarını geri doğru çektiler mis gibi 😂
TugceArslan Bsrahb İlla bazı şeyler genetik ama ben dr dikkat ettim hem kepçe olmasın diye hem de kafası düzgün olsun diye uğraştım. Sonuç süper😁 İşe yaradıı👏🏼
zeytinkiz Bsrahb benim kızımda kepçe cok değil ama belli sürekli kulaklarını cekmiyor badana takmıyorum dogdugundan beri anca dısarı cıkarken şapka altına takıyorum ozman izin verıyor 🥴 evde sürekli taksa düzelir aslında