M_erve Arsub11 14 15.ci gün verebilirsin o süre zarfında adet olmazsan eğer. Ben 14.cu gun adet olmuştum kisiye görede değişebiliyor ama genelde 14 15 gune diyor doktorlar
Nurrr- Arsub11 12. Günde kan vermiştim 12 çıkmıştı beta hcg 2 günde bir artarak ilerledi darısı başınıza inşallah
Arsub11 M_erve ah ah keske sabredebilsem 😔😔 ama deniycem kuzum 15. Gune kadar olmasam bi idrar testi yapcam
Kelebeksi12 Arsub11 4 martta cnm varmı belirti bişeyin ben cok umutlu değilim niyeyse çünkü 2 klomen catlatma tedavim senin kaçıncı
M_erve Arsub11 sabredersin merak etme. inşallah vardır icini ferah tut. bende yarın catlatma ignesi yapıcam tekrar bekleyeceğim isteyen dileyen herkese rabbim nasip etsin
Nurrr- Arsub11 idrar bende yaptım ama çıkmadı kan ile öğrendim hastaneye kan vermeye gidip gelince testte 2. Cizgide oluşmuştu ama çok silikti
Arsub11 Nurrr- ayyy darisi basima kuzucum yaaaa 😍 rabbim sana bagislasin insallah banada cok dua et olurmu bi yanim diyo kan ver bi yanim diyo ya yoksa yine hayal kırıklığı yasayacam
Butterfly_13 Arsub11 ben 12 gün verdim durmadım hamileydim ve kimyasal oldu benimki rabbim isteyen herekese nasip etsin inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏🏻❤️
Arsub11 Butterfly_13 ayyy keske kimyasal olmasaydii gülüm yaaaa 😔 rabbim insllah tekrardan sana nasip eder bu duyguyu isteyen herkese tattirir amin🤲
Arsub11 Kelebeksi12 ben 3 martta vurundum yanlis hesapladim demekki gülüm benim 13. Gunum o zaman bugün ama niyeyse hic belirtim yok umudumda yok cunku gecen ay denemistim tutmadii tutmayinca haliyle bu ayda ayniyim :(:(