Zuve Merhaba güzel ailem. 29.08.2018 de normal randevum vardı. Eşimle hastaneye geldik ikindi dörtte. Bazı sebeplerden dolayı sezeryan olacaktim günü de belirlemeye gelmiştik 37+5 te. Nst de sancilarim çok çıktı doktor ikinci kez nst yapalım dedi tekrar sancılar çıktı. Il dışından geldiğimiz icin(iki buçuk saatlik yol) doktor dedi inşallah çantalarımızı getirmissinizdir. Bizde çok şükür ki getirmistik. Doktor bu şekilde gönderemem seni dedi ve yatışı yaptık ailelerin haberi de Göktuğ haliyle annem hemen yola çıktı. Bende ameliyat için hazirlnmaya başladım. Tirtir titriyordum inanamiyordum saatler sonra bebegim kucağımda olacak ama ben daha çok ameliyata yogunlasmisyim:) Neyse kan sonucu için beklerken sondayi da takmak için geldi hemsirenin biri gelmez olydi. Basit bir şey aslında ama ben yapamadım ve aglamaya başladım hemşire zorla kizarak bacaklarimi acıyordu ama yok yapamadim. Neyse ameliyathaneye gittim oedakilere söylediler sondasiz diye. Çok yardimci oldular biz hallederiz korkma vs. Genel anestezi oldum. Uyandığımda inliyoedum ve ilk prenses imi sordum. Çok şükür bizimki bitti . Zor muydu Evet zordu ama dyanilacak ve degecek bir zorluktaydi💞 sorularınızı alabilirim.
Sema166 Zuve Hayırlı olsun canım keşke sondayı uyuşturduktan sonra taksalardı hiç hissetmezdin sinir oluyorum bu azArlayan hemşirelerden falan valla yaa neyseki geçmiş gitmiş ☺️
Adakus Zuve hayırlı olsun canım allah.ç bağışlasın 😊♥️ Peki gebeliğin güzel gelişiyordu dmi o hafta da doğdu me güzel
Burhandilek Allah analı babalı büyütsün darısı bizlere inşallah evet bende ilk dogmumu sezeryanla yaptım özel bi hastanede sonda falan görmedim şimdi devlette yapcam nasip se çok korkuyorum şu sondadan 😟Rabbim yardimcimiz olsun
Zuve Burhandilek Amin darısı size keşke bayiltip taksalar ben zorla öyle yaptım özel olmasina rağmen.
Zuve Melike01 çok zor oldu ama ben korktugum için belden yapamazdim zaten ameliyat ortamı biraz farkli
Zuve Sema166 zorla taktirdim narkozdan sonra. Sorma canım o hemşire artık kabusum oldu ignelere falan geliyordu hala ağrıyor iğne yerleri. Doğum yapacak birine merhamet etmek gerekirken çok kötüydü. Ve hala aklımda hiç iyi dileklerdede bulunmadim.
Zuve Adakus Evet çok şükür iyiydi doktor da gelişimi iyi dedi doğdu bebiş inşallah darısı size çok sagolun
Zuve rfzsB idrar için takıyorlar canm idrarimizi yaptigimuz yerden takiliyor. Ameliyat sonrası tuvalete gidemedigimiz icin
Annehatice Zuve hayirli olsun❤sezeryan cok zormu peki ya bende sezeryan istiyorum ilk hamileligim normalden korkuyorum
Zuve Annehatice eğer çok büyük korkuların yoksa yani vajinusmus değilsen normal yap derim. Sezeryan gerçekten zor yani
Zuve Annehatice mecbur kalınca oda kolay oluyor bi yandan.. ikiside ayrı zor aslında ama normalin sonrası rahat. Bıçak yarası kolay değil sezeryanda