Cansucannnn Kizlar ne durumdasiniz yarın kontrolüm var artık doğurmak istiyorum bebeğim kıpır kıpır ona bir şey olur diye çok endişeliyim artık kucağıma almak istiyorum
seymaa33 Cansucannnn bende 40+1 perşembeye kadar bekleyelim demişti doktor. İnşallah dönmüştür de normal doğum olur. Normal olmasını istiyorum. Kasığımın üstü sert bi de hıçkırıkları alttan geliyor. Acaba dönmüş müdür? Yan duruyordu çünkü🤦🏼♀️
Ecenur1 Cansucannnn 41+6 dan selam😂 oğluşumun kendi imkanları ile doğacağı yok gibi görünüyor 1 cm bile açıklığım yok sancım yok sadece göğsümün altında Bi ağrı var. normalde 16 sında suni sancı alacaktım olmazsa sezeryana alınacaktı ama grev varmış randevumu iptal ettiler 17 sinde gidicem o yüzden
Civcivim000 Cansucannnn 40+1 🙋 bugün kontrole gitmiştim doktorum bu hafta için suniyle başlatmayı düşünüyordu biz doğum için yatış yaparız diye düşünüyorduk tv de dopum poliklinikleri açık olacak demişlerdi ama maalesef grev sebebiyle doktorum bakmadı acil doğumlar için ilgileniyorlarmış sadece. Perşembe tekrar gidicem. Bebemin hiç gelesi yok zorla alcaz bi şekilde 😅
Bryunetka Cansucannnn 40. Haftaya girdik az önce sadece belimde omuriliğimde bir ağrı hissediyorum. Psikolojik mi bilemiyorum ama 😁
SerraveAnnesii 39+5 haftadan selamlar 😂 bende kızıma bir an önce kavuşmak istiyorum 😇 Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
ayshe54 Ecenur1 41+6 neee😅 çocuk biraz daha beklerse okul için direk kayıta gitmesi lazım değil mi 🤣🤣
MnksT Ecenur1 merhabalar aynıyız sizinle valla artık iyice stres oldum hayırlısıyla doğsalardı büyüdükçe risklerde artıyo ama geleside yok bizim kızın. Gerçi şuan uyanığım hafif hafif kasılmalarım var inşallah doğum sancısıdır
Kocyigitebru Ecenur1 bende 17 sinde gidicem açılmam yok yüzü hala bize bakıyor dönmemiş nasıl olacak bilmiyorum ama korkuyorum ona bişey olmasından eğer açılmam olmazsa sezaryan olacak 😢
Nursvkl Civcivim000 Aynı durumdan müzdaripiz canım 😔 Bugün benimde kontrolum vardı ona göre ilaçla doğumu başlatıcaktı doktorum ama grev engeline takıldık bizde gittim kontröle doğumhanedekiler açıklığıma nstme baktılar acil bir durum olmadığı için beklememi söylediler artık perşembe günü tekrar kontrole gidicem inşallah doğumu başlatır doktorum çok ağırlaştım artık yattığım yerden kalkamıyorum😊
Cansucannnn Hakkımızda hayırlısı olsun benim doktorumun özel kliniği var o da grevde mıdır bilmiyorum
Civcivim000 Nursvkl evet son zamanlar zor 🤭hepimiz için hayırlısı olsun inşallah, sağlıkla gelsin bebelerimiz
Nursvkl 40+1 haftalığım bende herşey normal doğuma uygun ama ne sancı ne ağrı ne açıklık hiç bişey yok sadece kızçem baş aşağı pozisyonda kaç haftadır 😊
Busraaaca Merhabalar Suan 40. Haftama girdim 3. Bebeğim belimde agrı ara ara kaşığıma hafif agrı girmiyo normal yapmıştım unuttum içimde kıpır kıpır sizce doğma belirtisi mi doğuma yakın bebeğin hareketleride azalıyor diye hatırlıyorum.
Ecenur1 MnksT benimde göğsümün altında ki sıkışma akşamdan beri geçmedi hayırlısıyla Bi sağ salim kucağımıza alabilsek
Ecenur1 Kocyigitebru bana dönüp dönmediği hakkında bilgi vermedi canım o an benimde sormak hep aklımdan çıkıyor heyecandan eğer suni sancı işe yaramazsa bende sezeryan olucam umarım direk sezeryana alırlar normal doğumdan korkuyorum