Rumeysaasgin ayse0 Ay sanki bu postu ben açmışım gibi hissettim Allahin her günü soyuluyor ben de elim durmuyor soyuyorum kanıyor hiç iyileşmiyor ben bir çaresini bulamadım gece yatarken şeffaf glos sürüyorum sırf hep nemli kalsın kurumasın diye sabaha yine aynı
bussraozturk ayse0 bende de durum aynı B12 eksikliğinde de görülebiliyormuş. Benim eksik değil ama alt sınıra yakın o yüzden oluyordur heralde diye düşünüyorum bende nemli tutmaya çalışıyorum
funnymummy ayse0 bi bende var sanıyordum 😂sürekli dudak nemlendiricisi kullanıyorum biraz işe yarıyor 🤦♀️
cgnduru ayse0 benimde ill haftalardan beri öyle sanki susuz kalmışım aç kalmisim gibi derilerim soyuluyor 4. Aya girdik hala öyle nedenini bilmiyorum ama gebelikte oluştu soğuk havadan kaynaklı değil yani
hukukcuanne_06 Benim de aşırı kuru, bu gece uçuk çıktı bi de önerisi olan varsa ben de faydalanmak istiyorum 😑 vazelin kar etmiyor
lilalilalila hukukcuanne_06 zeytinyağı ve balı karıştırın ve sürün ise yariycaktir. Bir de siveno ya da incia gibi doğal içerikli lip balm alabilirsiniz.
hukukcuanne_06 bussraozturk bi sonraki kontrolde doktora diyim kanıma baktırsın ya zaten aşırı unutkanlık da oldu:(
hukukcuanne_06 lilalilalila teşekkürler sabah ballı olanı deneyeyim diğerlerini de temin etmeye çalışayım😇
Bsraermis8 ayse0 ayy bende de var iki gündür dudaklarım caatladi çatladikca soyuyorum .. 32 haftalık oldum hamilelikle mi alakalı acaba
Pelinakcn Bende de aynı sorun var hamileliğimin başından beri bepanthol dudak bakım kremi çok işime yarıyor 1 saat içinde topluyo gerçekten
HEY03D Pelinakcn lansinohun göğüs ucu kremi dudak çatlaklarında işe yarıyormuş internette gördüğüm kadarıyla ama denemedim. Bende bepanthol kullanıyorum toparlıyor biraz
dilaseker ayse0 bende de böyle bir durum var bir de ben koparıyorum maalesef :( bepanthol dudak merhemi cok iyi geliyor öneririm. Küçük bir tüp ama çok bereketli