Ozseee RonayiM Nasıl geçti canım ? Korkulacak bişey var mı cidden ? Bide spinal mi genel mi oldunuz ?
RonayiM Ozseee spinal istedim hiç korkacak bir şey yok ilk gebeligim çok korkuyordum bende ameliyat çok iyi geçti yarım saat falan sürdü odama geçtim 6 saat sonra yürüyuşe kalktım sadece kalkınca canım acıdı
Narmina95 Ozseee benm 16sında .nasıl sakin kalacağım hiç bilmiyorum ya.Burnum tıkalı zaten nefes alamıyorum heyecanda basınca temelli nefessiz kalıyorum😩
2105_iyiki Narmina95 benimde 16sındaa binbir türlü endişe var kafamda umarım pozitif huzurlu rahat geçer en önemlisi saglkla kucagımıza alalmda
Narmina95 2105_iyiki Ayyy amin amin canım ya Sağ Salim bir girip cıksak Bende panik atakta var Heyecan yapmamaya çalışyırm ama bir anda geliyor nefes alamıyorum😩😩
Narmina95 Ozseee ya aslında amelyt odasına girene kadar diyorlar heyecan yapıyorsun Kendimizi sakin tutmaya çalışalım İnşAllah Güzel geçer heyecansız sakin Bebeğimizi sağ Salim alırız kucağımza🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Narmina95 2105_iyiki bu Son zamanlarda herkeste panik atak var ya Allah sonumuzu hayr etsin ben bide ilaçta kullanıyorum .daha düne kadar hiç heyecan yapmıyordum ama Artık son gün diye gelip gidiyorlar bana😅😩
Zelaldua Kızlar benim gözümün önünde normal doğum oldu vallahi kolay iş değil ama en fazla yarım saate bebeği doğdu