Bnurk Merhaba hamişler, 3 gündür magnorm adlı magnezyum ilacını kullanıyorum ishal yaptı sizdede oldumu?
okuyor Bnurk magnezyum ilaçları ishal yapabiliyor. Demir ilacı da kabız yapıyor. İkisi birbirini dengeledi bende.
daphnesmomm Bnurk bende de aynı etkiyi yapmıştı,aile hekimime söyledim,farklı bir magnezyum ilacı yazdı,çok şükür onda bir sorun olmadı.
Dnzsby Bnurk evet hapı benide yaptı yan etkilerinde var. suya atılıp icilenden yazdiricam ilk hamileligimde onu kullanmstm.onu deneyebilirsiniz
Nezii Bedriyesfa Hap formunu kullanıyorum ishal yapıyor. Serklajım olduğu için kabız olmamam gerekiyor benim için nimet. Ama demir ilacıda kullanırsanız dengelenir.
portakalsekeri Bnurk merhaba günde kaç kez içiyorsunuz banada verdi doktorum suda eriyen formda eczacı sabah- akşam yazmış ondan kaynaklı mı ishal yaptı aceba günde 1 e düşürsek sorun olurmu
-Esssrrraaa Bnurk bende 12.haftadan beri kullaniyorum simdi 21 deyim.hala arada ishal yapiyor.bu duruma alistim artik kabiz olmaktan iyidir diyor doktor 😂