Ozge Beyzan738 ben nişanda sercheshop diye bir sayfadan yaptırmıştım açacaklı magnet işe yarar bişey olsun diye ama farklı ürünleri de var.
Beyzan738 cigdem4154 anahtarlık flan değilde kuzm buzdolabına mıknatıslı sus olur ne bilim başka bsyler olur henüz bilmiyorum sadce uygun güvenilir sayfa bulamadım önerilerinizi sayflari beklyorm
Tansuozp_07 Beyzan738 vakiflarin bu tarz hediyelikleri var Mesela ben Alikev’den yaptiracagim Verdigin paranin bir ogrenciye burs olarak baglanmasi ve ilerde oglumun farkindaligini arttirmak adina bu tarz bir magnet yaptiracagim
Ozge Beyzan738 instagramı da var kendi sitesi de var. Sanırım whatsapp üzerinden de sipariş alıyorlar.
MelekMervertlek Beyzan738 arkadaşım çocuğuna yaptırmıştı 2 sene önce buradan Bende ondan gördüm yaptırdim bendeki verdiği hala sağlam duruyo Daha sağlam olsun derseniz sayfada var buton model heryeri metal olan var o daha sağlam olabilir bu modele gore
Beyzan738 MelekMervertlek hatıra olarak öle yaptrcam kuzm ya cvre yok zaten ..plastik yazıyor üstünde de öle hiç sağlam deglse yaptrmim ..dedgn gibi sağlamsa öle yaptrm