Mlkbrn Kızlar bu sezeryan bu kadar çok mu kötü ya ilk dogumum cuma günü dogumum var eltim kaynanam hep normal normal olsun diyip duruyorlar haklı olabilirler ama benim elimde olmadığı sürece ne yapabilirim yani sezeryan olmasın diyip duruyorlar haklı olabilirler ama mecbur kalıp sezeryan olabilir çok moralim bozuluyor
Gulsurmeli Mlkbrn Mecburi acil sezaryene alındım kızımın hayatı söz konusuydu kötü birşey değil bu laflar ne zaman biticek cidden merak ediyorum
Damli Mlkbrn böyle diyenleri parçalıycam artık şu hamilelere yapılan baskı nedir yA sezeryan çok kötü bişey olsa ikinciyi peşine yapmazdım yani korkmayın kulaklarınızı kapatın her doğum zor sezeryan korkunc bir şey değil tamam çok kolay bir şey değil ama geçiyor kulaklarınızı kapatın doktorunuzu dinleyin onlar istiyorlarsa normal doğursunlar 😅😅
Gamze3458 Mlkbrn bende mecburi sezeryan olmuştum spinal anestezi ile ameliyatım çok rahat geçmişti doktoruma çok iyidi 1 1 buçuk hafta çok ağrım oldu sonra biraz hafifledi bünyeden bünyeye degisiyordur bence
kuzeymomsss Mlkbrn başından beri sezeryan istiyorum, kalp rahatsızlığım olduğu içinde sezeryan olacağım. O problemim olmasa da sezeryan istiyordum, ben doğuracağım kime ne. İsteyen yapsın çocuk normal doğursun bu kadar basit 🤷🏼♀️
Mlkbrn Damli ayy bide bana sorun son zamanlarım bide iyice stresli geçiyor her gün aglama hissi geliyor niyeyse bide sezeryan baskısı iyice bunaltıyor
KubraAydin Bende Sezeryan oldum 27 gün önce gayette normal ve kolaydı sadece ilk hafta biraz zorlanıyorsun o kadar çok bilmişler hiç bir zaman bitmiyor malesef 🤷♀️
lllllg Mlkbrn Bu cehalet dolu düşünceden ne zaman kurtulcaz acaba……hemsireyim kendim..bile isteye sezeryan olucam keyfi olucam hemde…Ezbere bir tutturmuslar..aaaa sezeryan mi?aaaa neden normal değil…bunuda daha çok bir gram eğitimi olmayan eski zaman kafalar soyluyo…çünkü dunyadan haberi yok….dünyanın en büyük haltini en büyük kadınlık göstergesini alttan çocuğu çıkarmakla saniyo…hayır ordan yada karından bundanda sanane….o kadr igrendimki bu sorudan bende..Bir halt saniyo bunu söyleyenler kendini..sezeryan olucam hemde spinal anestezi bana göre en iyisi bu…kimene…