defneveannesiii Reisezg bende bilmşyorum sancı olayı nasıl. Arada regl ağrısı gibi geliyor geçiyor geri. İlk hamileliğim doğum korkusu ve stresi var üzerimde. Kızımda gelmek istemiyor sevdi sanırım yerini 😂 33. Hafta erken doğum riskim başladı. Çokdan doğar diye tahmin ediyorduk ama bu kez de gelesi yok 😂
Busraaaca Merhabalar Suan 40. Haftama girdim 3. Bebeğim belimde agrı ara ara kaşığıma hafif agrı girmiyo normal yapmıştım unuttum içimde kıpır kıpır sizce doğma belirtisi mi doğuma yakın bebeğin hareketleride azalıyor diye hatırlıyorum.
Aysesinan23 Bahar_mehmet bugün kontrolüm vardı benimde. Sandım falan yok sadece adet olacakmış gibi kasık ağrım oluyor. Doktor darlık var mı diye alttan baktı . 4 cm açılman var dedi. Her an doğurabilirim. Eve geldiğimden beri de her lavaboya gidişimde az az kahverengi sümük gibi akıntım oluyor . Daha önce beyaz renk geliyordu . Bugün muayeneden sonra kahverengi olmaya başladı . Sanırım nişan dedikleri geliyor artık.
Afrakuzu Aysesinan23 aaa bende bugün vajina ağrısıyla gittim dayanamadım alttan baktı 2cm açıklık var dedi istersen suni vereyim dayanamayacak gibiysen başlatalım doğumu dedi ama bence 3 4 gün daha bekleyelim dedi bende tamam dedim eve geldiğimden beri kahverengi akıntım var sordum doktoruma çatı muayenesinden kaynaklı çok normal gelmesi dedi bende sancı su artık hangisi ile gelecek onu bekliyorum korku stres hepsi bir arada
Bahar_mehmet Aysesinan23 Aynen nisan olabilir cnm bende de sürekli bu aralar adet olucagim gibi bir sancım var doktora gitim cati muayenesi yaptı çatımın dar olduğunu ve bebeğin kafasının aşağıda olduğunu ve çatım dar olduğu için kanala inemedigi için sancılarım oluyormuş bu yüzden gel sezaryen ol dedi
aysegulgeldi Reisezg ben bugün gittim 3 cm açılma var dedi ama sancı yok en kısa zamanda doğar inşallah 💕38+4 bebiş
Aysesinan23 Afrakuzu aynısı bende de mevcut. Ama sancılarım 10 dk da bir geliyor yavaştan. Bugün doğururum diye düşünüyorum
55alp34 Reisezg bu seneki bebeler tembel çıktı 39+1oldum hala ne gelen var ne giden 😂😂😂en sonunda zorla çıkarcaz içerden😂biran önce doğsun da yüzüstü yatayım diye gün sayıyom valla 🙊🙊
Aysesinan23 Reisezg yaaaa ciddi misin ❤ gözünüz aydın rabbim hayırlı uzun ömürler versin minnoşa. Ömür boyu anneli babalı büyümeyi nasip etsin inşallah. Darısı bana inşallah. Sancılarım gelmeye başladı . Bana dua edebilir misin. Tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım sağlıkla kucağıma alayım bugün
Papatya8 Selam kizlar ❤️bende 39+1olmaliyim 1hafta gerilik olduğundan 38+1misim.Muayene oldum bebek inmis asagiya ama daha suyum açılmadı.Tahmini bu ay sonuna dogurursun dediler ama bence daha erken doğurcam.Cunki regl agrisi gibi biseyler oluyo