Busra2013 Kizlar sag tarafta yanma vardi ebe bugun pasuman ciksrdui dedi sag tarafta hafif ic kanama olmus sorun yok dedi simdi eleyince o taraf sert ve birsz siskin korkuyorum zarari varmidir basins gelen varmi ?
Sezginshome Busra2013 hangi taraf acıyorsa o taraf dikişin bitiş kısmı ve en gergin olan kısmıymıl. Benimde sağ çok sızlıyordu. Hala ara ara sızlıyor. 9. günüm
Musabnannesi Busra2013 benimki de iki gün öyle oldu ama benim dikişimdeki şişkinlik 40 ım çıktıktan sonra geçti
Busra2013 Sezginshome benimde 8.gun pekı bu ıc kanama fln sorun olmazmı yuksege el uzatma egılme fln dedı korkuom ıc kanama neden olurkı
Sezginshome Busra2013 iç kanamayı bilmiyorum hiç.. Belki içerden açılma olduysa kaynaşması kolaydır. Ebe o yüzden öyle demiş olabilir. Zaten sezeryan doğum sonrası öyle yere eğilmek yükseğe uzanmak falan sıkıntı yani ben yapamıyorum🙈 3 gün kendime zor geldim ben. Nasıl iyileşcem diyip duruyordum 1 hafta geçince biraz rahatladım.
Musabnannesi Busra2013 bi ebe arkadaşım enfeksiyon kaptığı için öyle olmuş ilaçlarını kullan eğilio kalkarken dikkat et geçer demişti geçti de gerçekten
Busra2013 Sezginshome ben ıyıyımdr o sag taraf hareket edınce yataktan kalkınca yanıyor o gecmedı bı turlu