Ecoli28 Arzu24 hamilelikte yaşanan hemen tüm sorunların geçiyor çünkü bynu yapan hamilelikte artan hormonlar 🥲
Deva22 Tgbpoyraz ben bu şekilde bir seneyi gözden çıkardım zaten napalım minişler iyi olsun yeter ki 🤩
Deva22 Sumiire biliyorum bana da yaptı ama Doktorum perinotolog kullanabilirsin dediği için ona güvendim rahat da ettim benimki çok ilerledi çünkü
Sumiire Deva22 boşver rahat ettşysen kullan bebek haraketlerin nasıl benim üç gündür topluyo katılıyo kayar gibi haraketleri var öyle pat küt vurmuyo biraz aklıma takıldı cuma kontrolüm var
Sumiire Arzu24 oluyo hamilelikte normalmiş oldugun odaya peteğin üstüne falan su koy sobalıysa evin sobanın üstüne çaydanlık falan koy eğer alma imkanın varsa hava nemlendiricisi alabilirsin seni çok zorluyosa doktoruna danışarak sprey kullanabilirsin
Sumiire Arzu24 geçiyo diyolar ödemden falan oluyo heralde bende cok arastırmadım ablamın burnu kocaman olmuştu doğumdan sonra hepsi geçti
Deva22 Sumiire benim de öyle taş gibi oluyor karnım zaten ters duruyor kafası yukarda göğsümün altından kafasını dayıyor. Yeri daraldı diye galiba tekme yok artık
Mtzkuzum Deva22 ben bide sagımıa yatamıyorum bizim küçük sıpa sağ tarafa yatınca çıldırıyor tekme tokat girişiyor sola yatmaktan uyuşuyorum gelde uyu bakalım 😄
Deva22 Mtzkuzum ay benimki yatarken pek hareketli değil daha çok otururken kuduruyor 😄 geçen gün sürekli dönüyorum bu bebe içerde uyuyamıyor rahat edemiyor diye aglamisligim bile var 🤣
Limonzeytin Deva22 Aynı sorun bendede var sağa yatsam sol kalçam acıyo sola yatsam sağ kalçam acıyo tuhaf ya bazen acısına uyanıyorm 😊 bugunlerde geçeçek nasılsa 😊
Deva22 Limonzeytin aynen son düzlük az kaldı diye avutuyorum ben de kendimi sağlık olsun da olan uykularimiza olsun 🤩
Sumiire Deva22 normal o zaman Boyle olmaları nasl desem kayar gibi hissediyorum haraketlerini pıt pıt vurmuyoda sanki ayagını dayıyo sonra kaydırıyo