Limonzeytin Kudrett Fikrimce içmeyin kolada aşırı şeker var ve bebeğinize şeker geçmesin asitli içeçek olarakta şeker olarakta baya skntılı kola vs şeyler. Sdce maden suyu içerim arada ondada kalsiyum ve magnezyum var diye yararı varmş. Yinede siz bilirsinz.
Brcnbysl Kudrett bende içiyorum ama genelde bardağın dibini görmüyorum nefsini köreltecek kadar iç kendini şartla zaten içinden içmek gelmiyor asitli olduğu için bebişini düşünüyorsun 🥰
Kudrett Brcnbysl ben içince midem rahatlıyor sanki 😊onu da düşünüyorum tabi ben rahatladıysam oda rahatlamıştır gibi görüyorum 😊🙈
Brcnbysl Kudrett hahaha işime geldiği gibi hissediyorum seninkisi 😅😅 ama güzelmiş biz hamilelerin bulamayacağı neden yok :)
Limonzeytin Kudrett Evet normaldede içerim ama maden suyu olanların olması önemli gebelktede öneriliyor dedğim gibi mineraller oldğu için🙃
Mine_arslan Kudrett evetttt ya icjm yaniooo😂😂kola gazoz surekli iciyorum. Bazen buzluga koyyorum az buzlanıyor ohhh😂😂😂
Funday35 Kudrett içmemeye özen gösteriyorum daha çok yoğurt ayran tüketiyorum ama bu aralar canım çok istiyor alıcağım 1 bardak içiçeg nefsimi köreltmek için 🙄🤭 28+2 haftalığız ☺️
Kudrett Funday35 maşallah 🧿 bu zamana kadar içmediysen gerçekten tebrik ediyorum asla nefsime yenik düşmüyorum canım bişey istemiyor ama kola içmeyi hep istiyordu yine istiyor 😊
Funday35 Kudrett Canım çekince içtim canım keşke hiç içilmese ama bazen içim yanıyor soğuk su bile kesmiyor kola içmek istiyorum o an 🙄 Aslında hamilelik öncesi de çok fazla içmiyordum ama hamilelikte yasak olunca insanın canı istiyor 🤭
Limonzeytin Kudrett Limon 2 dmla sık yada dilim koy içine oda olur. Çok sıkarsan limonda asitli ya minerali kalmaz 😊
Mine_arslan Kudrett kiz yaniyorum napiyim😂herkes oyle ya. Sey gibi sanki menopoza giren teyzeler yaniyor ya oyle. Gerci bi fark yok bzde adet olmadigimizdan yaniyormusuz😅😅😅
Ece2834 Ben içmiyorum canım istiyor ama bebeğim sağlığı için içmiyorum onun yerine meyve suyu içiyorum ama bebeğim hayırlısıyla gelsin sütten kesilince ice cem bol bol😂😂