Minigin_annesi0 Sorun yukarda kızlar nasıl bi poşet almalıyım. Çıtçıtlı,klipsli poşetler mi olmalı nerden alabilirim?
sheyda1991 Minigin_annesi0 koroplast kilitli poşet aldım ben onlara koydum. Trendyolda mevcut. Bir de ekstra bavul organizerine koydum. Anne için bir organizer bebek için bir organizer şeklinde
Acemianne__ Minigin_annesi0 canım ben normal buzdolabı posetine koydum ne farkeder ki o an bebegin doğunca alıp giydiriyolar maksat kıyafetlerin bir yere değip pislenmemesi
Eda_Esen Minigin_annesi0 bnm gecelikler vardı pijamalar onları çıkardığım poşetler çıtçıtlı atmamışım hiç birini onlara koyacağım
Mikmikbuk sheyda1991 Aaa mantıklı çünkü organizerın üstü delikli benimki. buzdolabı poşeti yerine kilitlilerden alayımda koyayım
BusrAli17 Minigin_annesi0 ben büyük boy aldım marketten. Bı tane takım bı tane zıbın bı tane eldiven bı tane bez olacak şekilde ayarladım.
sheyda1991 Mikmikbuk aynen hem erken hazırlarsanızda çantayı daha iyi ve bu süre zarfında toz vs olmayacaktır daha iyi olur :)
Minigin_annesi0 Acemianne__ evdeki poşetler küçük yinede büyük boy almam lazım bakayım artık markette hangisini gözüme kestirirsem 😄
Eda_Esen Minigin_annesi0 Bende şey düşündüm gurbetteyiz gidince memlekete kirli iç çamaşırı falan olur onları körüz diye düşündüm neye niye neye kısmet 😂😂🙈
Nihal-can Bende çeyizcilerde satılan tülden büzgülü torbalar var her boy istediğin onlara koymuştum çok şıktı
Minigin_annesi0 Nihal-can şıklığından değil canım steril olsun diye poşetler daha mantıklı geldi bana