MerveEbru Kızlar karnımda değişik bi his oldu böyle minik bi his pıt pıt gibisinden iki kere çok çok hafifti
Tubmavi MerveEbru ben de o günlerde hissetmiştim anlamamıştım Bikaç gün aynısı olup daha sonra güçlenince anladım bebek olduğunu takip et bakalım güçlenince daha gğzel 😍
Serap_35 MerveEbru 14+6 2 defa çok şiddetli bir şekilde hiçkırık hissettim çok tuhaf oldum doktoruma anlattığım da hıçkırık demişti ama göbüşleriniz ne durumda benim hiç çıkmadı insanlar üzerimde baskı yapınca kafama çok takıyorum ya
MerveEbru tazebiranne_hg04 böyle tam emin olamıyorsunuz değil mi hani bi anlığına oldu elimi karnıma koyunca çok tatlı bi his 🌸
tazebiranne_hg04 MerveEbru ben sürekli bebeği dinlediğim içim çok uzun zamandır hangi hareket bebeğin hangi hareket bağırsak gaz hareketleri farkediyorum 😂 böyle minik karıncalanma gibi oluyor
MerveEbru Serap_35 benimde kaynanam sürekli sen kilo almazsın göbeğin çıkmaz bilmem ne diyordu ama şuan göbüşüm çıktı bi anda dışardan bakınca hafiften belli oluyo hamile olduğum boşver canım sen insanların ne dediğini zamanla istemesende büyüyecek 🥰
Serap_35 MerveEbru oyy çok şükür bana da nasip olur inşaAllah en kısa zaman insanlardan kurtulmuş olurum