Mervemry Yaptırdığınız memnun kaldığınız mümkünse uygun fiyatlı sayfaları söyler misiniz nereye sorsam 350 den ağzını açıyor 😅 yaptıranlar resimde atabilirse çok mutlu olurum
Esmaonur Mervemry aklima.tasarım sayfasının adı. tulum eldiven şapka şeklinde yaptırabiliyosunuz. Ben henüz yaptırmadım ama buradaki önerilerde görmüştüm yaptırıp memnun kalan çok vardı
betulyc Mervemry çiçek sepetinde fiyatlar çok uygunuma geldi oradan sipariş verdim yarın kargolayacaklarını söylediler
Nazlimom Mervemry stilim_sensinnn sayfasına yaptırmıştım baya oldu 110 tlydi şimdi ne kadar bilmiorum bakabilirsiniz 🌸
Kubrailkan Instagram miraynakisdekor sayfasından yaptırdık. Tulum hediye olduğu için fiyat bilmiyorum ama battaniye 150 tlydi 😬🙊 https://imgyukle.com/i/EvX2UP
Minigin_annesi0 Mervemry ben 10 lu falan almadım hatıra kalsın diye tulum,şapka, eldiven yaptırdım 3 parça 85e yaptırdım ama sanırım 95 TL olmuş. Kaliteli yıkadım ütüledim yumuşacık. Instagram butikbebecik sayfasından yaptırdım
GamzeDurmus Balbebek1 daha alışveriş yapmadım canım ama yapicam inşallah, yapanlar var ama güvenilir diyorlar ❤️
Kbraa_ serminin_nakisdunyasii 10lu takımı 320ye yaptırdım kumaşı da çok güzel 
GamzeDurmus Balbebek1 ismimiz yeni belli olduğu için yeni sipariş oluşturabilcem ama çok beğeniyorum orayı, benim elime erken ulaşırsa size resim atarım ☺️😍
bebisveannesiiii Mervemry Lina tasarım sayfasından yaptırdım bence canım bugün geldi tulum bere eldiven kargo ücreti dahil 105 TL çok güzel geldi memnun kaldım
Nurcin Mervemry minikonsept e yaptırdım.. Ben sadece tulum şapka eldiven istedim Battaniye vs çok var evde diye. 100 TL tuttu..