Yagmurbebek Kızlar bugün muayenem vardı. Normal doğum istiyordum ama çati muayenesi sonucu dar oldugnu syledi. Yarın sezeryana alalm ddi. Biz şok tabi hemen eve gelip eksikleri hallettk. Sezeryan olanlar önerisi varsa yazabilir mi :) duanızı bekliyorum inşallah
[silindi] Yagmurbebek gayet rahat olun allaha bol bol dua edin☺️ Benim aklıma gelseydi ben doğum esnasında video isteyecektim ama heyecandan unuttum maalesef
Algorab Yagmurbebek Allah kolaylik versin.Sezeryandan sonra bol bol su ve kahve tüketin,agrilariniz yok denecek kadar az olur ve rahat olun cidden cok kolay geçiyor sezeryan..
Serife-57 Yagmurbebek bnde cuma günü oldum rahat olun stres yapmayın benim çok rahat geçti kahve içmeyi unutma yürüyüşte yap bide bebiş doğunca sana veriyorlar ya foto çekmelerini iste unutma her anı sende kalsın özel anlar
Emossk Yagmurbebek sezeryan sonrası bol su tüketin Nescafe alın kayısı suyu ya da hoşafı iyice blender edin yanınızda olsun
Yagmurbebek Kızlar doğum yaptım sezeryan çok şükür bebegmde iyi şuan hastanedeyz :) çok güzel bir duyguymus. Baş ağrım vs olmadi Allahma şükür. Hepinize dua ettm darısı sizlere inşallah. Sanırım burdan ayriliyorm :)
Yagmurbebek Epidural oldm. Ama spinal değilmis ikisi farklıymis anestezi uzmanı anlattı. Epidural olan daha çabuk ayaklanyor his 2 saate geliyorms. Çok rahat geçti çok şükür