Busraaydiiin1 bir anne olarak sizin hassasiyetinizi anlıyorum ancak o kadar altı boş, o kadar dünyadan bihaber satırlar ki bunlar. Ülkenin en zeki insanlari olarak, herkesin kolay kolay kazanamayacağı okullarda yıllarca eğitim gördükten sonra, hele de bizim ülkemiz gibi bir ülkede bu kadar cahil insanın arasında günlerce nöbet tutarak çalıştıktan sonra, pandeminin yükünü sırtlandıktan sonra birileri kalkıp saçmaladılar ya artık diyebiliyor ya acaba diyorum hiç mi dünyadan haberleri yok. Siz 3 gün aralıksız gece gündüz acil nöbeti tutabilir misiniz? Bu insanüstü bir şey. Yüzlerce hasta, hepsine ayırabileceğin beşer dk muayene süresi, bağıran, çağıran bıçak çeken, şiddete başvuranı cabası. İstedikleri tek şey maaşımız artsın degil, orayı bile anlamamışsınız. İnsanı çalışma şartlarında, haklarını korunarak, yasalarla desteklenerek çalışmak. Çünkü bizim milletimiz cahil. Doktorları ya ölümsüzlük sırrını bulmuş Lokman hekim saniyoruz ya da yoldan geçen herhangi biri. Aramız yok bizim. Tüm sağlık çalışanları o kadar hakli ki, size zerre kadar hak veremiyorum. Verenin de vicdanindan şüphe duyuyorum. Grev sürecinde özel hastahaneler ve aciller hizmet vermeye devam ediyorlar. Yani kimse kutsal olan bu mesleğin kutsiyetini bozmuyor merak etmeyin, kutsiyeti bozan şey onları anlamayan ve anlamaya çalışmayan asıl bencil kitle. Yazdıklarınız için “çok yazık…” Demekten başka bir şey gelmiyor elden maalesef.