cigdem4154 atak13 ben bebe yağının çok tüğ çıkardığını duydum. Beyaz vazelin kullanıyorum ve gerçekten çok güzel nemlendiriyor kalıyor üstelik tavsiye ederim 🙂
Dark atak13 ben her ikisininde kullandım. Sabahları krem yatarken de bebe yağı. Hiç çatlağım olmadı. Bol bol sürerseniz sadece bebe yağı da olur bence
papatya981 atak13 valla doğruyu söylemek gerekirse ben sadece el kremini sürdüm karnıma önemli olan nemli tutmaktı ama catlayacaksan ne yaparsan yap catliyorsun arkadaşım 185 TL ye krem aldı çatladı 5.ayinda ben son ayıma girdim inan sadece 3.ayda 3 defa krem surdum sonra unuttum erindim kış diye hiçte çatlamadim
Tonyy atak13 ben bebek yağı sürdüm bu zamana kadar çatlama olmadı çok şükür her duştan sonra mutlaka sürün 35+6 yım
Villanelle Çatlak kremi de nemlendirmek için zaten, çatlağı önlemeye asla yardımcı bir şey değil. Çatlayacağın varsa mutlaka çatlıyorsun. Bebe yağı da, hindistan cevizi yağı da, kantaron yağı da kullanılabilir.
cigdem4154 sendekimsinnn valla 1 haftadır kullanıyorum hiç yapış yapış olmadı aksine öyle güzel yumuşattı ki bebe yağı daha çok bulaşmıştı benim kıyafetlerime ben vazelinden memnunum çok güzel nemlendiriyo
BMelek atak13 dustan ciktigimda bebek yagi suruyorum ben diger gunler vucut kremi suruyorum yogun bir krem 30 haftalik olduk catlamadim sukur normalde kilo alip vermekten 2-3 kg bile olsa catlardim onemli olan nemlendirmek bence pahali kremde alsan catlayacaksan catliyorsun cunku bol bol nemlendir gobegin buyukse ozellikle ben eski tisortlerimden giyiyorum bebek yagi cikmiyor cunku ☺️
csmaknc atak13 Ben bebe yağı dalin Hindistan cevizli vazelin dalan zeytinyağlı krem şuna bunlsrı kullanıyorum 18+4 kakao yağı saf zeytinyağı da kullanmaya başlayacağım bu hafta çok araştırdım çatlak kremi kullananlar bile çatlıyor cilt yapısı ile alakalı