Nisa1710 mervegly_7 bende odasını aldım ama daha kurmadım aklımda ufak tefek bişeyler var ama düşünüyorum hala
Minikkomando nuhunannesi42 bende ona gidiyorum uzun süredir, bir tık daha iyisini ararsanız Silopi’de Özge hanım var, her zaman ona gidilmiyor yol beni artık çok rahatsız etmeye başladığımdan turan beye döndük ama yol dokunmaz derseniz Özge hanımı öneririm .
nuhunannesi42 Nisa1710 🥰 napiyim kız nasıl götüreyim zor olacak götürmesi. 13 14 saat yol. Eşim gelemiycek ben arkadaşlarla gidecem Konya’ya gidince topluca Alaçam artık Konya’nın neresindensin☺️☺️
B_9295 Haziran sonu gibi görünüyor doğum hayrilisi artık valla ben birsuru sey aldım galiba😅 ilk gebeligim çok hevesliyim heycanliyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah 😊🤗
nuhunannesi42 Minikkomando yol beni yoruyor işte oraya gidene kadar perişan olurum ya dokturumuz iyi bakalım şimdilik son kontrolum kaldı zaten sonra Konya’da devam edicem tavsiyeniz için teşekkür ederim 🥰 Cizre’de bütün doktorlara. Gittim içlerinden en iyisi. Turan
Buseyllzr Nisa1710 Haziran ortası doğum büyük şeylerin hepsi duruyor daha beşik bebek arabası puset vs hiçbirini almadım kıyafetlerin yarısını tamamladım bide hastane çantası için gerekli şeyler bitti o kadar
Buseyllzr Nisa1710 ben yarın puseti söyleyeceğim trendyolda 209 TL ye düşmüş enybaby nin canim aklında olsun seninde
Gzm-- Nisa1710 merhaba,2.kizima hamileyim.ve herseyiniz var cok sukur.sadece biberon ucu ,emzik vb. bunlari yeniledim.pamuk,islak mendil,bikac paket bez aldim.hastane cikisi bile almicam cunku daha once giydirmedigim yepyeni zibinlar kiyafetler var.