Nisa1710 Kızlar neler aldınız ya da almayı planlıyorsunuz ? Nasıl geçiyor hamilelikk? Ve haziranda daha önceden doğum yapmış anneler neler öneriyor 😅
nuhunannesi42 Nisa1710 hiç bişey almadım cocumun daha bir çift çorabı yok 😂eşimin işinden dolayı Şırnak’ta yaşıyorux aslen konyaliyix doğumu Konya’da yapicam o yüzden hiç bişey almadım hepsini Konya’dan Alicam inşallah 😛☺️
kckelf123 Nisa1710 anne yanı beşiği katlanabilir banyo kuvet seti bebek arabası puset. Uzun kol zıbınlar yarım kol zıbınlar önü çıtcıtlı tulumlar sıfır bişey almadım 2 hastane çıkışı var 5 li örgüleri büyükler örüyor kadife ipten battaniye 1 müslin örtü bu şekilde canım aklıma başka bişey gelmiyor şuanlık ☺️
minikportakal Nisa1710 benim liste kabarık canım ama nerdeyse her şeyini aldım sayılır ufak tefek eksikleri kaldı bugün baddaniyeleri yıkamaya başladım 😂
Nisa1710 nuhunannesi42 konya mıııı hemşeriiim 🥰😂 sen başlasan baya bi toplu alışveriş yapmış olacaksın o zaman 😇
nuhunannesi42 Nisa1710 🥰 napiyim kız nasıl götüreyim zor olacak götürmesi. 13 14 saat yol. Eşim gelemiycek ben arkadaşlarla gidecem Konya’ya gidince topluca Alaçam artık Konya’nın neresindensin☺️☺️
Ecoli28 28+3 üm bu sıralar karın ağrısı yaşıyorum ben ya sizde de var mı ? Onun dışında herşeyini aldım diyebilirim 🙈
mervegly_7 Nisa1710 19 Haziran görünüyor doğumum 26. Haftadayım İkizler Burcu olacağını düşündükçe strest basıyo 😂 bir kaç kıyafet ağız mendili falan aldım 2 hafta sonra odasının duvarına sticker falan alıcam kapı süsünü yaptım onu falan asarım trendyoldan çok tatlı halı ve dolap buldum yavaş yavaş odasını hallederim alışveriş zaten 1 günlük iş diye düşünüyorum 😍
Nisa1710 mervegly_7 bende odasını aldım ama daha kurmadım aklımda ufak tefek bişeyler var ama düşünüyorum hala
Minikkomando nuhunannesi42 bende ona gidiyorum uzun süredir, bir tık daha iyisini ararsanız Silopi’de Özge hanım var, her zaman ona gidilmiyor yol beni artık çok rahatsız etmeye başladığımdan turan beye döndük ama yol dokunmaz derseniz Özge hanımı öneririm .
B_9295 Haziran sonu gibi görünüyor doğum hayrilisi artık valla ben birsuru sey aldım galiba😅 ilk gebeligim çok hevesliyim heycanliyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah 😊🤗
nuhunannesi42 Minikkomando yol beni yoruyor işte oraya gidene kadar perişan olurum ya dokturumuz iyi bakalım şimdilik son kontrolum kaldı zaten sonra Konya’da devam edicem tavsiyeniz için teşekkür ederim 🥰 Cizre’de bütün doktorlara. Gittim içlerinden en iyisi. Turan
Buseyllzr Nisa1710 Haziran ortası doğum büyük şeylerin hepsi duruyor daha beşik bebek arabası puset vs hiçbirini almadım kıyafetlerin yarısını tamamladım bide hastane çantası için gerekli şeyler bitti o kadar