Cansucannnn Kizlar kızımı merakla bekliyorum ama bir gram ağrım sancım yok ya… Yarın randevum var duramıyorum yerimde çok heyecanlıyım…
eminesertkaya Cansucannnn merhaba bizde aynı durumdayız merak ettim doğum gerçekleşti mi☺️ Bende de açıklık ve sancı hiçbir şey yok suni versem bile işe yaramayabilir dedi doktorum 🤦🏻♀️
Ftsolgn Cansucannnn 39+4 bende de ağrı sancı belirti bile çıkmıyor. cuma gününe kadar doğdu doğdu doğmadı suni sancı ile baslatalim doğumu o şekilde de gelmezse zorunlu sezeryanla alacağız dedi. Beklemedeyiz🤦
Talhaaam Cansucannnn tam 40+0 hafta allahımm biran önce doğsunlar ara ara sancım kasılmam oluyor ama düzenli değil geçiyor benimde perşembe randevum bakalım nolucak 41 haftaya kadar bekleticekmi ne dedi doktor
Cansucannnn eminesertkaya doktor vermeyi deneyelim dedi pazartesiye kadar gelmezse suni sancı ile yatış yapacağız :(
Cansucannnn 41 i geçirmek istemiyorum dedi doktor pazartesiye de gelmezse suni sancı verilecek :(( korkarım ki sonrası sezeryanla bitmez nasip
Efraimmm Cansucannnn rabbim sağlıkla kucağına versin inşallah acilmada olmuyormu benimde ağrım var ama onu degilmi bilmiyorum
Efraimmm Cansucannnn Allah yardımcın olsun benimde sancım 60 70lerde her gittiğimde ama sancı böyle hafif bir kaşık ağrısı gibi acilmada olmamıştı bende eve geldim dogurmam bu sancı ile diye 🤣🤣🤣