mimikralicesi Arkadaşlar 33 haftalığım bugün nst de sancım çıktı ve doktorum yarın yine muhakkak gel dedi yine nst ye sokacakmış, benim gibi olan var mı ? Doğumu nasıl engelliyorlar ne yapıyorlar ? Sancı çıkınca ne oluyor ?
gulfemsvnc mimikralicesi Ciğer geliştirici iğne vururlar ve serum takarlar canım başka bir şey yapamazlar🙌🏻
okuyor mimikralicesi 30. Haftamda çıktı benim de. Açılma kontrolü yaptılar, açılmam yoktu. Olsaydı serum ile ilaç vereceklerini söyledi doktor.
AybikeK Bende 34+3 üm bugun gittim sancım göründü nst de ama sancım yok yani ben hissetmiyorum, doktor yatış verdi serum takıldım sonra evetaburcu oldum cuma günü tekrar gidicem nst ye gircem … zor bi süreç yat dedi hep dinlen dedi
Yskmac Benim de sancım çıktı nst de 36+2 yim iki hafta sonra sezaryen olacağım inşallah durur o zamana kadar
okuyor mimikralicesi hiçbir şey. Dinlen dedi sadece. Ben de sancı hissetmiyorum. Kasılmalar geçmediği için aramıştım doktoru. Acile yolladı nst için. Orada çıktı.
mimikralicesi okuyor yani tehlikeli değil mi ama ya doğum olursa ? Birde sancının yüksek olmasıyla doğum ne gibi alakalı oluyor
okuyor mimikralicesi açılmam olmadığı için doğum olma ihtimali şu an yok. Sancılar rahim ağzını yumusatip doğum için açılmasını sağlıyormuş.