Nurcumm Kubradvc kaşıkta ağrı kramplar şişkinlik ilişki sonrası ağrı bunlardı bir krem bir de fitil verdi
Samta Benim Bat 18. Göğsümde çok hassasiyet var. Bel ve kasık ağrısı var bir de birkaç gündür baş dönmem oldu. Test yaptım negatif çıktı ama bakalım bekliyorum
Nazendehanim 2_prens_annesi3363 hayırlı olsunnn 😍 benim de bat 19 , gaz şişkinliği ve yoğun kabızlık var çarşamba günü yapabilirim erken gebelik testi
Dimpleee Merhaba ilk kez bu uygulamayı indirip bir şeyler yazıyorum yeni evliyim. Bebek çok istiyorduk gününü hesapladık ve sabırsızlıkla beklemeye başladık son adet başlangıcım 17 Şubat 11 martta idrar testimi pozitif gördüm ( 9 martta kan testi beta hcg 1.12 çıkmıştı. Biraz sabırsız biriyimdir :) ) bugün kan testim 58.78 çıktı henüz doktora gitmek için erken sanırım iki hafta kadar daha beklemem gerekiyor ama çok zor ve olumsuz ihtimaller de kafamdan hiç silinmiyor.
Nazendehanim Dimpleee hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı gebelikte , erken öğrenmenin dez avantajı bu işte çok bekliyorsun
uzumlukekimmm LyllyL benim de bat 19 dün test yaptım negatif. Ama kasık ağrım ara ara oluyor regl öncesinde ağrım olmasa da artık ona bağlıyorum😒
LyllyL uzumlukekimmm bende dün gece tekrar test yaptım yine negatif ama göğüs uçlarında hala hassiyet var ve biraz önce karnıma ağırlar girdi adet olucam gibi üzgünüm Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Dimpleee Benim de kasıklarım son bir haftadır ağrıyor hala devam ediyor acı verici değil ama adetten farklı göğsüm de ilk kez bugün hassaslaştı başka bir belirti yaşamadım. İnşallah isteyen herkes sağlıcakla sahip olur
MM5 Bat 21 mart akşama doğru normal kaset test yaptım negatif,birkaç saat önce wcde peçeteye pembe kahverengi kılcal damar şeklinde leke geldi bir daha gelmedi.normal regl belirtileri ara ara gelip gidiyor.yerleşme olmuş olabilir mi
Nazendehanim MM5 normal kaset testte çıkacağını sanmıyorum 5 gün önceden , leke bir daha gelmediyse yerleşme olabilir keşke erken gebelik testiyle deneseydin
Nazendehanim uzumlukekimmm anladım canım dün yaptıysan 6 gün kala yapmış oluyorsun acaba tekrarlasan mi
uzumlukekimmm Nazendehanim dün yapmayacağım reğlimin geçmesini bekleyeceğim diye kendime söz verdim dayanabilirsem bakalım😊
2_prens_annesi3363 Bfduam ben hiç ovulasyon testi almadım eve ama.bu ay bir dolu bir boş olarak ilişki yaşadık hep öyle tutttu