Melekannesi001 Aaysee92 benim canım 🙈 11+6 ve 16 haftalıkken kesin olmamakla beraber erkek demişti ama net görememişti yanlış hatırlamıyorsam 16+3 gittiğim de kız olduğunu öğrendim ama hala emin değilim detaylı ultrasonu bekliyorum kesinleşmesi için :)))
Klnchanife Gullucan ben hiç meyve yiyemedim ya 19. Haftaya girdim daha yeni yeni yiyebiliyorum 16. Haftada doktora gittim kız dedi bakalım tekrar da gitmedim
Mervece30 Gördük ama kızda da erkekde de çıkıntı olurmuş kızınki aşağı erkek bebeğin çıkıtısı yukarı doğru olurmuş doktor yukarı bakıyor erkek bebek dedi Geçen hafta gittiğimizde çıkıntı kaybolmuş dümdüz bir hal almış :)
Pepito 12 haftalık hamileyim dün doktora gittik bebişimizi görmeye doktor erkek gibi dedi cinsiyeti için ama kesin bişey demedi daha bizde kız bekliyoruz Babamızla 😊😁🧚♀️ halende içime kız doğuyor Ama Rabbim hayırlısını versin sağlıklı olsun yeter 🤩🤱👼
Mervece30 EdaDoruk 17 hafta 5 günlüktü gittiğimizde kız dedi yüzde 99 2 gün önce de farklı bir prf gittik oda kesin kız dedi :)
Bellini Aaysee92 yüksek olasılıkla doğrudur.Kız sanılıp erkek olma durumu var ama erkekten zor canım.Benim bebişimde erkek,çıkıntı görüyor doktor birkaç hafta sonra doğruluyor;) 20. haftada detaylı ultrasonda bebişle ilgili herşey daha net görülecektir ☺️
Oslem077 Aaysee92 Aşırı tatlı yiyorum :) ve erkek Çin takvimi bende doğru çıktı :) 16 hafta erkek dediler 22 haftalık olduk hala erkek 😁 yani tuzlu tatlı farketmiyor :) neler yiyeceğimiz belli olmuyor kuzenim ekşi yiyor sürekli ama erkek :)))
Elizin_Annesi Bulutesra birgebeningunlugu sayfasindaki arkadas benim cinsiyetimi 10. haftada soyledi ve dogru cikti
Oslem077 Baby00007 Evet yaptım :) canım doğru çıktı benim hatta Rus takvimine kadar herşeyi :) erkek dedi erkek oldj :₺
Nilay_09 Aaysee92 ben varım 🖐️ 16 hft pipisini gördük erkek kesin dedi doktor ayrıntılıda göstermedi 23 hft kız gibi arkası dönük demişti şimdi 25hft olduk hala muallakta bizimki 😅 😆
NecipBernaSvey Bulutesra ne tarafta olması lazım kız olması icin benim ilk gördüğümüzde sağdaydı sonraki gidisimde solda simdi iki hafta oldu pazartesi ve ya yarın gitmeyi düsünüyoerum 😬
Bulutesra NecipBernaSvey kız olması için sağ da olması gerekiyor canm enson 9 haftalıkken olana kadar heralde çünkü bebek hareket etmeye başlamadan önceki ultrasona bakacaksın
Busraa97 Bana o haftalarda erkek dedi.1 ay sonra gittiğimde kız dedi.Sonrada sağolsun bebeğim hiç gostermedi cinsiyetini.Meraktan ölüyorum 😀😅 Son 1 bucuk ay.Saklasin bakalim dogunca gormiycem sanki 😃 Yani değişebiliyor erkek diyip sonra kiz denilen çok oluyormuş kordonla karistiriyorlarmis.Ama kız dediyse başta yanılma pek olmuyormuş