Papiiii Mucizem5 normalde sehirde yasasamda su an cok uzak koy yerindeyik hastaneye uzak yani ambulans arasam bile gelmezelermis yarin erkenden ilk isim domtoea gitmek ama sadece sormak istedimm
yarmagul yarmagul şimdi okudum köyde olduğunuda hiç kimsenin bi arabası bişeyi yokmu seni merkeze indiricek?
Papiiii yarmagul var ama merkezde degil hastanede sehire gitmek lazim oda geceden sabaha kadar araba surmeyi kimse kabul etmedii ben kendim sehirde yasyorm ama su an burdayim yarin ilk isim domots agitmek
kivicik Papiiii canım muhtarınz yada köyde size yardımcı olabilecek aracı olan biri yok mu? Muhtarla iletişime geçerseniz belki daha da yardımcı olurlar , Allah yardımcınız olsun, moralinizi yüksek tutun. İnşallah iyi olursunuz🌸
funnymummy Papiiii canım ben daha önce 11 haftalık düşük yaptım öyle oluk oluk kan bir anda değil ama yine de kanamam vardı rahim bölgesinde bıçak saplanır gibi bir ağrı vardı sürekli ve baş dönmesi mide bulantısı ishal vardı ateş basması felan ve evet bebek düşse anlarsın anlaşılmayacak gibi değil ama ambulans felan bir imkan olsa gidebilsen keşke inşallah kötü birşey yoktur hiç yerinden kalkmadan yatmaya çalış
Papiiii funnymummy yok canim hicbir agri sizi mide bulantisi birsey yokk hicbirseyim yok ama kanama var benim iceride anatomik sebepden cok buyuk bir kanama alanim mevcutdu doktor fitilini al ya disa vueacaq yada iceride emilecek kan demisdi belkide odur bilemiyorm dışa vuruyodur belkide ama neden boyle fazla geliyo anlamiyormm ayaga kalkincaa akiyo resmen
Hakiko Papiiii sakin olun ve hemen ambulans çağırın bahsettiğinize göre kanamanızla birlikte suyunuz bile gelmiş olabilir çünkü uzun süren kanama alanları bebeğin kesesine zarar verip suyun gelmesine sebep oluyor Allah kötü bişey yaşatmasın
Papiiii Sezgi4 ya ilk kez oluyor benim boylee kan birikintim var progestan aliyorm belkide icerideki o kan disari akiyor doktorum o kan ya disa vuracak yada iceride emilecek dedi zaten agrim benimde yokk ama boylee ayaga kalkincaa sicak sicakk hep kanin gelmesi beni cok tedirgin etdi sormak istedim
Minigin_annesi0 Papiiii canım geçmiş olsun inşallah bebek sağlıklıdır. Benim 4. Haftamdan 8 haftamda kadar kahverengi lekelenmem oldu. Aynı şeyleri bende 5. Haftamda yaşadım ayağa kalktım ve kan akmaya başlamıştı tuvalete gittiğimde kan boşaldı ve avuç içi kadar pıhtı düştü. Ben kesin bebek düştü dedim. Hemen acile gitmiştim o gece yatış verdiler ama kanama alanı var falan demediler. Düşük tehlikesi dediler bana. O gece kanama bi süre devam etti sabaha karşı geçti. Sabahta taburcu oldum. 8. Haftamda kadar kahverengi lekelenmem oldu sonrasında kesilmişti. İnşallah seninde öyledir bebek sağlıklıdır. Kendi imkanın yoksa ambulans çağır en azından için rahat eder bebeğin kalp atışlarını duyarsın
Papiiii Minigin_annesi0 koydeyiz su an kac kere ambulans arasamda gelemeyeveklerini soylediker cok uzak 8 saatlik yol sehirle yani bu yuzden yarin erkenden isim dokotea gitmekk.Benim hic agrim felan yokk yanii benim kanama alanim mevcut birikmis belkide odur diye dusunuyorm ama niye bu kadar fazla anlamiyormm.Beljide yarin bendede kesilecek hicbir fikrim yok ama su an icin var yani ayaga kalkinca sicak sicak akiyo
Papiiii Ormanmeyveli hepsini yapdim zatennn herkes tedirgin oldu ama zaten su an icin koy yerindeyiz hastaneye yetismem neredeyse imkansiz bir gece yol gitmem lazimm bu sekidle kim araba kullanmayi kabul ederki gecenin sabahina kadarşO yuzden erkenden ilk isim doktoea gitmek ama neden oldugunuda bilemedim agrimda yok hic benim kan birikintim var doktorum fitilini al ya disa vuracaq ya iceride emilecek dedi zaten belkide odur bilemiyormki
Asiyeclk Papiiii kusura bakmayın ama madem bu kadar riskli durumdasınız köye gitmeyi nasıl göze alabildiniz ? Bende plasenta previa vardı sırf bebeğime bişey olacak korkusundan hastane dışında evden çıkmıyor evde bile az hareket etmeye çalışıyordum siz bu kadar riske rağmen nasıl göze alabildiniz oraya gitmeyi? İçerde bekleyen kan koyu kahve olur lekesi o şekilde gelir taze kan normal şeklde gelir ve Allah korusun size bile zarar verir.
Ormanmeyveli Papiiii Hiçbir şekilde gidemiyorsan. Uzan canım ayaklarini havaya kaldir. Hiçbir şey yapma. 9 ay boyunca kanamasi olup saglikli dogan bir çok bebis var strese girme içini ferah tut. Yardima birini çağırabilirsin. Sana su falan getirsin. Yaninda dursun
Papiiii Ormanmeyveli vallahi nr yalan soylim bebegim konusunda icim rahat sanki baska bir sebepden bilmiuorm amaaa bebegim iyi hiss ediyorm zaten su an pozitiv olma sebebimde o yatyorm hep
Sezgi4 Iciniı ferah tut sağlıklı bir gebelikse ne olursa olsun yaşar zaten ama değilse sen ne yaparsan yap yaşamayacağı varsa yaşamaz. Kiminin bir damla kan gelir bebisi tutunamaz kimi bol bol kanar ama tutunduysa kanama alanı bebekten uzaksa yaşar canım eğer hastaneye gidemiyorsan dinlenip dua etmekten başka sans yok malesef
Papiiii Sezgi4 evet aynen oyle yapiorm benim cok buyuk bir kanama alanim mevcutduu anatomik sebebden fitili al doktorum ya disa vuravak kan yada iceride emilecek demisdi belkide o buyuj kanama alaninin kani disa vuruyor hic fikrim yokk ama bebegim bu haftasina kadar cok guzel buyumusdu dokotrlar bile o kadar kanama yerinin onunde boyle bebegimin tutunmasinaa sasirdilar ama bebegin konusunda merak etme o iyi dediler su an icim sanki rahat hiss edyorm o iyii dusen pihtida ne bilmiyorm kanama neden boyle geliyo bilmiyorm ama Allahima dua ediyorm
zuleyhasamet-11 Papiiii Canım bir şeyi çok merak edıyorum bu durumdayken neden köye gidip kendını riske atıyorsun. Ulaşım zorluğu oldugumu bildiğin halde ve zor bir hamilelik geçirdiğin halde köye gitmen yanlış olmuş. Bir şeyi daha sorucam adet dönemlernde de kanama oranın naısldı ?
Meri3220 Papiiii stres yapmayın sakin olun hemen ambulansı arayın yardımcı olsunlar kanamanız çok normal bir kanama değil siz bebeği iyi hissedebilirsiniz ama bu kanama ile kendinizde risk altındasınız. Dr uzak olabilir direk düşünmeyin bile arayın ambulansı. Allah Şafi ismiyle şifa versin inşallah
Papiiii Meri3220 ambulansi kac keere ardik hastaneyle 8 saat yol diye kimse gelmedi yarini beklemekden baska carem yokkk allaha dua eduyorm sadece
Ormanmeyveli Papiiii dua edeceğim sana inşallah içerde biriken kandır. Sabaha biter. Doktordan güzel haberlerle dönersin