rkyycbnn Ozlemdrn bizimki tarih 17 Eylül gösteriyor bakalım sezeryan olacagı için erken olabilir su aralar bulantım var onun dişinda sükür Bi sıkıntı yok
rkyycbnn @“Forvandetta”#p21093757bizimki ilki düşük oldu ve hayati tehlikem vardı mecbur sezeryan oldu sonrası zaten hep sezeryandı bu 4. Sezeryan olacak yani Türkiye de öyle 1. Sezeryanse hepsi öyle gidiyo
Merve3402 11 haftalığız bizde cinsiyet için heyecanlanma devam ediyor 3. Gebeliği 1 kızım 5 yaşında 1 oğlum 8 yaşında rabbim evlatlarımızın acısını göstermesin inşallah
rkyycbnn Ozlemdrn al benden de o kadar en ufak Bi koku da midem alt üst oluyo. Bizde kız istiyoruz da ama içimden erkek olacak gibi geliyo hayırlısı ince saglıklı olsunda
Dugmeninaaannesiii Ttugceeli 11 haftalıkken şuan 12 haftalığız haftaya ikili taramaya gidicez inşallah
Cananyildiz Dugmeninaaannesiii ultrason resmini atar mısın canm, cinsel organı olusmus mu yoksa yapısına göre mi yaptı
Dugmeninaaannesiii Cananyildiz siz en son ne zaman kontrol e gitmiştiniz sizde atın bi tahmin yapalım ☺️
Cananyildiz Ozlemdrn ultrason resmini atar mısın merak ettim 🙈 bizimde kız cok az daha ağır basıyor ama sanki erkek gibi bilemiyorum 🙈🥰
Dugmeninaaannesiii Cananyildiz ben 3 kez rüyamda erkek gördüm birde geçen hafta o kadar hareketliydi ki halbuki sabah aç karına kontrol e gitmiştik elleri ayakları aşırı hareketliydi doktor da erkek gibi dedi bir iki haftaya net belli olur dedi hemen atayım fotoğrafı ama el ve ayakların hareketinden dolayı biraz bulanık 😂
Ttugceeli Dugmeninaaannesiii https://imgyukle.com/i/EvNuEG bana da tahminde bulunun 8 haftalık burada 🙈🙈🙈🥰
Cananyildiz Dugmeninaaannesiii 10 haftalık benimki atayım. Sizinki kız gibi geldi bana bulanık biraz ama duruşu kese yapısı. Pek anlamam ama hissiyat tabiki doktorunuz bilir 🥰
mrs-nobody Ozlemdrn dr kontrolunu bekliyorum dört gözle.. hep bi heyecan hep bi acaba orda naapıyor hissi 🙈🥰 sürekli uyumak isteği ve mide kazıntısı dışında çook şükür bi sıkıntım yok 🤗 gelir mi be eylül sonu ekim başıııı 🤩🥳
Ozlemdrn mrs-nobody insallah tez vakitte hayrlisyla sağlıcakla gelir ben meraktan catlamazsamm içimde bi can büyüyor ya benim bebeğim oda doğunca mis gibi kokacak ya düşündükçe tuaf oluyorum böyle Rabbım olmayanlara nasip etsin hayrlisyla😍
rkyycbnn aygulll bizimki sezeryan olacagı için Bi hafta on gün önce olur heralde 😂Allah herkese kucagına almayı nasip etsin inşallah
mrs-nobody Ozlemdrn aminn canım Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucagını boş bırakmasın 🙏🏼❤️ Bize de sağsalim kavusmak nasip etsin minik kuşlarımıza 😇🍀