Deletedmom_7 Merhaba anne adayları göğüslerim çok ağrıyor acaba bu durum normal mi ne yapsam geçer bu durum 🥺🥺🥺🥺🥺😢😢😢😢
Sumiire Deletedmom_7 kac haftalık hamilesin canım ilk 3 ay çok hassas oluyo sonra kendi kendine geçiyo biraz idare etmeye calış fazla oynama gögüslerinle
bayanukuslu Deletedmom_7 bende aynıyım canım 6 haftalığız. Ben yarım atlet giymeye başladım. Diğer türlü kullanamıyorum daha çok acıyo. Yarım atletle rahat ettim valla
Rmysa0308 Deletedmom_7 4 haftalığım bende de aynisi oluyo.bu belirtiden anladim hamile olduğumu zaten
Deletedmom_7 bayanukuslu ben de sporcu sütyeni giyiyorum diğer sutyenler olmuyor zaten ama anlamıyorum çok fazla meme ağrısı yaşıyorum göğüslerim hamile kalmadan önce de büyüktü şimdi de çok büyük acaba ondan mı bilmiyorum
Sumiire Deletedmom_7 benimde aynıydı ağlayasım geliyodu yanlışlıkla dokundugumda bile ama geçiyo yavas yavas bişey yapılırmı bilmiyorum doktora gittiğinde sor istersen
Deletedmom_7 Sumiire sanırım pek yapacak bir şey yok ama işte yine de sormak istedim ne iyi gelir diye. Çünkü bazen yolda bıçak saplanır gibi ağrı giriyor insan içinde zorlanıyorum
Deletedmom_7 Rmysa0308 ilk zamanlar iyiydi ben 13. haftaya geldim artık azalacağına artıyor. Acaba geçmesi için bir şeyler yapıyor musunuz.? Çünkü bazen o ağrı bende toplum içinde de oluyor zorlanıyorum açıkçası
Sumiire Deletedmom_7 benim bi bilgim yok hamilelikte hadi lohusalıkta sıcak havlu falan koy diyolar ama hamilelikte zararlı olabilir birseyi yaparken dikkatli olmak lazım sen sor mutlaka doktoruna çok rahatsızlık veriyosa belki bişey önerir rahatlarsın
Ozum12 Deletedmom_7 benimde çok agrıyordu ve sütyenlerim olmuyordu bende artık sütyen giymiyorum direk atlet zıbın giyiyorum saldım çayıra 🤭😂🤣