Zub34 Merveokutan canım istedi 4 5 6 yudum içtim bi kaç kez kii o kadarcıktan da bişi olmaz oturup bi litre içmiyoruz ya veya her gün tekrarlamıyoruz bunu ben o kadar kasmıyorum yeri gelıyo cips de yiyorum 😏
Ormanmeyveli Merveokutan Beni yanlış anlamayın gebelik şekeriniz tansiyonuz yoksa haftada 1 2 bardak içersiniz. Korkacak bir şey yok hamilelik bu kadar detayli bir mevzu değil. Günde 2 şişe kola içmediğiniz taktirde hiçbir sıkıntı olmaz
nuriyedemir Merveokutan valla kola filan değilde hazır meyvesuyuyla meyveli maden suyunu çok içiyorum 😅
Tugceelanaz Abartmandığın sürece bence skıntı yok :) cola değilde bende hazır meyve sularını çok seviyorum
Merveokutan Ormanmeyveli şuan 10+2 günlük seker falan cıkmadı en son gittigimde kanıma bakmıslardı aclık tokluk sekeri falan bişey cıkmamıstı yaniii
Buseyllzr Merveokutan ben kola da içiyorum cipste yiyorum jelibonda tüketiyorum evet sağlıklı şeyler değil ama kararında olduğu sürece çok abartilmadigi sürece sıkıntı olacağını düşünmüyorum bizde insanız sonuçta canımız istiyor onu yeme bunu içme 9 ay geçer mi 😂
Merveokutan Buseyllzr bende arada cips jelibon en sevdigim seyyy bende yiyorummmm çilekli sodalar 😂😂 bayılırımmm
eylulummmm @Merveokutan ben iciyorum canım istedikce çok abartmiyorim cay bardagiyla 2 güne bir içerim
Minigin_annesi0 Ben bazen cola bile içiyorum görünce dayanamıyorum bi bardak içiyorum ama her zaman değil ayda bir veya 2 ayda bir geçen ay çok içtim mesela evde olunca içmeden duramıyorum 🤭
Beno Merveokutan annemlere gidince babam gizli gizli fanta alıyor bahçede içip eve geliyorum 😂😂😂dede terörü
Burcu-10 Merveokutan ben kaç defa içtim 36. Haftam bebeğimde gayet sağlıklı böyle şeylere takılmayın bence yediğimiz tüm gıdalar %100 sağlıkıjlı ve organik mi sanki ekmek bile zararlı öyle düşünürsek tadını çıkartın abartmamak şartı ile 💐