Fatmaclk96 Benim 22si bat gögüslerim acıyor özellikle uç kısımları ve şişti biraz gögüsler onun dışında biraz sivilcelenme var yumurtlamam 8iydi muhtemelen 9 10 arası çatladı çok hafifte arada kasık ağrım oluyor inşallah hamişizdir bu ay hepimiz ❤️
melisaugtr Fatmaclk96 canım bat 25. 9-10 yumurtlama 11 çatlama gördüm. Dün yoğun bugün az ve aralıklı kasık ağrım oldu. Göğüs uçlarımda da hasaasiyet var o kadar. Hepimiz için hayırlısı olsun😇😍
deryarslan00 Fatmaclk96 26 bat 11 yumurtlamaydı adet bittikten sonra gün aşırı değerlendirdik dünden beri midem bulanıyor ve belim aşırı ağrıyor inşallah üşütmemişimdir 😂
Lalince Fatmaclk96 Kız benim bat 25 hiç Bir belirtim yok ne kasık ağrısı ne batma ne gögüslerde sancı. Cuma -cumartesi çatlama oldu kuvvetli ihtimal daha döllenme için çok erken diyorum ama sizde baya belirtiler varmış bende tık yok anam anam😂😂
FatmaErdur Bat 23 gösteriyor çok fazla bel ve kasık ağrım var bide çok iştahlı olan ben iştahım kaçtı başka da yok
Nesliko Bat 22 yumurtlama 8 iydi biraz şişkinlik ve hafif kasık ağrım var bilmiyorum bi hissediyorum bi hissetmiyorum hayırlısı ❤️