Yagmur-Emre  Haftadayız 🤰🏻 47 kilo ile öğrendim 61 kilodayız şuan 🐥 14 kilo 🙊
HavvaNurr38 Deniz9306 Göbüşlerimiz aynı gibi duruyor çok aşırı büyük değil gayet iyi haftasına göre 😊
Deniz9306 HavvaNurr38 aynen aynen bencede normaliz şuan bakalım sonra nasıl olucak. Çift yumurta benim. Sizin
HavvaNurr38 Ulkermadn Normalde 35 yada 36 da en geç doğum oluyor diye biliyorum 38 e kadar dururlarsa çok iyi 😊
Ulkermadn HavvaNurr38 doktorum 38 e kadar dayanırlarsa o zaman alırız dedi. Yoksa 37 diyor. 35,36 erken oluyor gene de ne kadar dururlarsa dursunlar diyor 😇
hukukcuanne_06 Ya hepinize maşallah ❣ çok tatlı hamilelersiniz Allah minişlerinize sağlıcakla kavuştursun 🥰🥰🥰
Ulkermadn Deniz9306 evet herşeyim hazır çok erkenden hazırladım ben bu günleri tahmin edip 😅 valla ben 30. haftalara kadar gezdim evde de çok yatmamaya çalışıyorum az buz işlerimi hallediyorum yemeğimi falan ama gerçekten çok çok zor Allah yardımcımız olsun
HavvaNurr38 Ulkermadn İlk defa 38 e kadar bekleyen sizi gördüm maşallah geç olması daha iyi kiloları tamamlanmış olur. Çift yumurta mı sizinki
Kucukkuzu Kızlar bende 30+6 ikiz kızlarımı bekliyorum 😍 28+6 da beni korkuttular sancılarım başladı hastanede yattık bir hafta şükür geçirdiler ilaçlar serumlarla ciğer geliştiricimizide vurulduk şuan ful yatıyorum 35 e kadar dururlar inşallah 🙏
Ulkermadn Kucukkuzu İnşallah dururlar canım benimde kasılmalarım çıkıyor serum falan veriyor doktor eve yolluyor iğne oluyorum pruluton ciğer geliştiricileri de oldum 8 doz. 35. Haftadayız şuan 😇🧿