MD8 Basak-88 Merhaba, hamile olduğumu öğrendiğimde 53 kiloydum şu an 63-64 arasıyım 🙈 ilk 3 ay biraz fazla aldım onu dengelemek için uğraşıyorum şu an 🥲 siz kaç kilo aldınız
Mocuzemiz Ikizlerimibeklerken bende kiz ikiside kac haftada oyrendin cinsiyyetleri bende 19hafta hiss etmiyorum siz kac haftada hiss etdiniz
Mocuzemiz HavvaNurr38 bende 19 hafta ikiz kiz sen kac haftadan hiss etmeye bawladin ben hiss etmiyorum
HavvaNurr38 Mocuzemiz 19. haftada kayma hissi gibi bişey oluyordu pıt pıt atıyordu 21. haftadan sonra iyice hissetmeye başladım
Ikizlerimibeklerken Mocuzemiz cinsiyetlerini 13.hafta da öğrenmiştim 16 haftalikken hafif böyle kayma gibi hissetmeye başladım 20 haftadan sonra da tekmeler yavaş yavaş hissettiriyordu kendini
Ozlemdrn Hicoss valla mi aman tek degilmisim 😂🥰 kiz minik bi göbeğim vardi zaten benim ama minicik ti şimdi cikiyo saklıyor kimse görmesin 😂😂😂 ben kimseye demedim ailem dışında hamile oldigumu doğunca görsün ler😂😂😂😂
Hicoss Ozlemdrn aynıyız yaa yeminlee 😇 benimde minik göbekim vardı hamile olmadan önce şimdi gör birde ama mutluyum onunla aldığım kiloya 🌸
Maya26 220920om valla birileri söylemeden hiç birsey farketmemistim bu konularda tecrübem sıfır çoğu şeyi burda öğreniyorum 😁
220920om Maya26 benim 3 haftadır nerdeyse öyle bazen yukarı çıkıp hareket ediyolar ama genelde hep aşağıdalar fark edilebilir bişey aslında ama hissediyosun yani aşağıya indiğini