Zeynepkereeem Kızlar 27 haftalık gebegım suyum 3.9 bu durumda olanlar Lütfen basına gelenler varsa donus yapabilirmi
minikportakal Zeynepkereeem benim de öyle şuan havuç suyu içiyorum her gün bi bardak kadar 21 inde bida gidicem doktora 26 haftalığım
Zeynepkereeem minikportakal ben seker hastası oldugum icin icemiyorum insaAllah saglıklıca kucagımıza alırız
1Asyaaa- Her gun oglen 1 bardak havuç suyu içtim benim de azdi cok iyi duruma geldi şu an. 10 günde düzeldi sizinde düzelir inşallah. Benimde bebegim kilo alamiyor dua edin bana ne olur
Busraaydiiin1 Zeynepkereeem peki bebeğin hareketlerinde Bi değişiklik vs oldumu? Mesela suyun az diye hareketleri aynimi yoksa azalma oldumu bebek hareketlerinde ?
Zeynepkereeem Busraaydiiin1 hareketleri iyi detaylı ulturasyondada duzgun cıktı suyumun gelmesı gibi bi durumumda yok
Zeynepkereeem Eceisss meraba bol bol su tuketip sol tarafıma yattım Allaha şükür düzeldi ins. Sizde düzelirsiniz bol bol dınlenin
zamaneannesi İbrahim Saraçoğlu 14 gün boyunca günde 1 ayva öneriyormuş suyun artması için bilginiz olsun seviyorsanız tüketebilirsiniZ ☺️