Asyarslan60 Kvser yani üzüldüm ağladım ama pes etmek yok kuzum sabır dua ve elimizden geleni yapmaya devam inşallah❤️🌸 Sen duphaston falan kullanmış mıydın? Ben rahim filmi çekilmiştim Ocak ayında Çekilmekte fayda var canım
Kvser Asyarslan60 gecen ay dupbaston kullandım 6 gün gecikti bu ayda femara kullandım canım 2 klomen 1 catlatma iğnesi kullandım olmadı . Bu ay da olmazsa rahim filmi dedi doktor .
Kvser Asyarslan60 Aycan01 Deletedmom7373700 sehide adet oldum kızlar oruçluydum bugün gün boyu bel ağrısı yaşıyordum.az önce adet oldum
Deletedmom7373700 Kvser gerçekten mi 😢 olsun canım üzülme inşallah diğer aya pozitif olursun allahım hayırlı şekilde nasip etsin 🙏🏻
Aycan01 Kvser sakin üzülme bitanem vardir bundada bir hayir ben inanıyorum sende inan en kisa zamanda bize mücdeli haberini vereceksin rabbim hepinizin gönlüne göre versin rabbim sana hayırlı evlatlar nasip eylesin insallah sende dualarimdasin 😘
Asyarslan60 Kvser olsun kuzum rahim filmini çekil bakalım inşallah önümüzdeki ay güzel haberi alırız❤️😍
Kvser Deletedmom7373700 bu ay rahim filmi cektirecem canım üzülüyorum ama birde üzerimde bir vurdum duymazlık var olursa olur şeklinde bilmiyorum ya ne hissedeceğimi
Kvser Aycan01 bu ay rahim filmi çekilecem canım rabbim en kısa zamanda bizlere de nasip eder inşallah şuan bir umursamazlık bar üzerimde bilmiyorum üzüntü ve olursa olur kafası arasındayım
Deletedmom7373700 Kvser inşallah hayırlı zamanda olur elbet vardır bizimde bir vakitte nasibimiz sabır canım imtihanımız olmasın yeter ki rabbim gönlümüze göre versin 🙏🏻
Kvser Deletedmom7373700 aynen öyle canım ben bu ayda rahim filmi cektirecem ondan sonra akışına bırakacam gerisi taktiri ilahi 🤲🏻
Kvser Aycan01 rabbim kimseye yaşatmasın bunları çok zor canım etim kemiğimden diri diri ayrılıyor sanki . Bu ay rahim filmi cektirecem sonra bırakacam gerisi taktiri ilahi 🙏🏻
Kvser Asyarslan60 aminnnnn inşallahhhhh canım🤲🏻 Mersin’de bir profesör varmış eşim araştırmış harvıdda Almanya da bir çok yabancı ülkede tezler yazmış ona gidelim diyor . Rahim filmini burda bulunduğum yerde çektirip oraya gidecem inşallah rabbim nasip eder 🤲🏻🥺
Kvser Asyarslan60 eşimle öyle düşünüyoruz canım boş boşuna orda burda zaman kaybetmeyelim . Adam hep yurt dışında üniversitede araştırmaları var Prof . 4-5 ülkede görev yapmış . Dünyanın en büyük üniversitesinde tezi varmış . Ona gidelim diyor . Rahim filmi çektirip ona gidelim o da bir baksın diyor . İnşallah rabbim nasip eder 🤲🏻🥺
ilaydamerve Adet tarihim 15 marttı hala olmadım 4 gün önce kanda negatif çıktı, tekrar ne zaman kan vermeliyim sizce?
Cennetkusuannesii ilaydamerve Benim de 15 mart hala olmadım adetten 2 önce test yaptım negatif bi daha da yapmadım