Mucizebb Bnm bat 13 mart ama dun olmam gerkirdi olmadim kan vermeye korkuyorum negatf gormk istemiyorum. Adet olan varmi bu tarihlerde veya hamilelik ogrenen varmi.
sehide Mucizebb ben de olmadım. Sabah erken saatte yaptım çok çok silik çizgi vardı ama kale almadım oluvam diye düşünüyorum umutlanıp üzülmek istemiyorum 🌝
Kvser Asyarslan60 Aycan01 Deletedmom7373700 sehide adet oldum kızlar oruçluydum bugün gün boyu bel ağrısı yaşıyordum.az önce adet oldum
Deletedmom7373700 Kvser adet belirtim yok sadece göğüs uclarım aşırı hassas sert ve ağrıyor bel ağrım var bide ağzım inanılmaz kuruyor özellikle sabahları zehir gibi uyanıyorum
sehide Kvser benim yüzümdeki tüyler çok uzadı normalde bu kadar hızlı olmaz ,tırnaklarım çok çabuk uzadı , kasıklarıma ara ara ağlıyor giriyor , göğüslerimde şişlik var ve sağ göğsümdeki damar belirginleşmiş ama beklicem 2 gün daha 🙁
Kvser sehide inşallahhhhh vardır canım bende yarın test yapacam eşim akşam gelirken alacak inşallah vardır ya 🥺
Tugce36 sehide bende 12 marta hasta olmam gerekıyordu ve hala olmadım bende anne olmak ıstıyorum ama beklıyorum. Bır kaç gün daha umudumun kırılmaması ıcın benımde adetım gecıkmezdı rabbım herkese nasıp etsın 🙏🙏
Aycan01 Kvser insallah rabbim sizede hayırlı evlatlar nasip etsin en kisa zamanda insallah güzel haberlerini aliriz rabbim evlat isteyn hic kimsenin kucagini bos birakmasin amin 🥰
gozdetrhn Aycan01 böyle nasıl öğreniyorsunuz benim reglim genelde 2-3 gün gecikir günü gününe mi adet oluyorsunuz
Kvser Aycan01 aminnnnn canım benim Allah razı olsun duaların için 🙏🏻🥰 rabbim senin bebişinin de bahtını kaderini güzel yazsın 🥰 inşallah bu ay güzel haber alırım canım martın 25 inde evliliğimizin 1. Yıl dönümü 🥺
Aycan01 gozdetrhn benim adetim en son zamanlarda çok düzensizdi malesef regli uygulamasi kullaniyodum biraz migde bulantisi ve asiri göğüs hassasiyeti vardi 2 yildir bu ani bekliyordum ama okdar cok negatifle karsilastimki anlatamam aliskanlik haline getirmistim test yapmayi 3 gün kala dedim bi denim cok silik cizgi sonra bi baktim muzicem gelmis rabbim sizede ve butun isteyen herkese hayirli evlatlar nasip eylesin insallah ama benim muzicem bana dualarimla geldi sadece dua edin