Hazinem Şuan 10+5 günlük olduk iki hafta sonra ikili tarama için çağırdı doktorum o zaman cinsiyeti belli oluyor mu çok merak ediyorum
Damlaaaa Hazinem bende 10+3üm benide 2 hafta sonra cagirdi doktor ikili taramaya cinsiyet erkekse 12 haftada goruyolar kizda biraz gec gosteriyo
Hazinem Damlaaaa bulantılar bel agrısı var bnde çok fena düşük riskim var 15 gündür hala dewam ediyormuş buğün bel agrısndan duramadım be gttim iyiki de gitmişim
Prensesko Bana ikili taramada erkek denildi 1 ay sonraki kontrolümdede kızimiz olucagini öğrendim çok erken ama doktor tecrubeside önemli tabi
Hazinem Prensesko bakalım bnm doktorum da çok iyi bilgili bir doktor bakalm tahmin de Bulancak mı bna da
RabiaGlck Ben doktoruma sordum öyle şey mi olur ikili tarama testi down sendromu olup olmadığı ortaya çıkar cinsiyetle alakası yok dedi. Bizim sonucumuz temiz çıktı inşallah sizinde temiz çıkar ben 14 hafta oldum doktorum 16.haftadan önce söylememekte kararlı:)
Damlaaaa Hazinem bulanti benide mahvetti 4.5 kilo verdim devamli uyuyorum yaşıyomuyum yaşamıyomuyum inan farkinda degilim
Hazinem Balinci 700 mü çok değil mi o fiyat bnde özele gidiyorum fiyatı nedir dedim 75 lira dediler Doğum parası gbi çok demişler
Balinci Kubraygt olurmu usg ile ense kalınlıgı burun kemiği ölçülüp daha sonra kan tahlili ile yapılıyo 2li tarama
Hazinem Kubraygt bn sadece ultrason diye biliyordum kan da mı veriliyor onu duymamıştım öğrenmiş oldum😬