menuder Bu hastaneye giden annelerimiz var mı acaba? 5. Ayımıza girdik şuana kadar devlete gidiyordum özelden devam edeceğim giden varsa fikirlerini beklerim 🌸 bir de özellerde muayene odasına eşi de alıyorlar mı? Devlette almıyorlar da 🤔
Minikanne123 menuder bem gidiyorum canım Ayşe Funda Demir. Ayşe hanım alıyo biz hep eşimle giriyoruz içeri memnunum açıkcası bi de Zeynep Yeşim Görgün var onu da duydum gidip memnun kalanlar var.
Sinemkilicin menuder Ben de gidiyorum Ayse funda demir e cok iyi ilk dogumumu ordq yaptim simdi 2.sine hamileyim yine onda yapicam cok tecrubeli bir doktor tavsiye ederim kesinlikle
Sinemkilicin menuder Esimide aliyo hep muayede bugun kalp atisini duyduk esim tekrar dinlemek istedigini soylediginde funda hanim tabiki deyip tekrar dinletti😊
Busraaaaaaaaaaa12 menuder funda hanım diolar bende çok duydum ama tavsiyem Snaa Hisar Hospital Çamlıca Umut tiryaki hanım ❤ eli okadar hafifki maşallahhhhh çokça ona aşk ❤
Deniz1121 Çamlıca Hisar Hospital Umut tiryaki Hanım var kesinlikle öneririm, 3.5 ay oldu sezeryanla doğum yaptım çok ilgili ve çok kibar anlayışlı❤️
menuder Deniz1121 yaa ben de normal düşünüyorum ama sezeryana da karşı değilim olursam iyi bir doktor olsun isterim sizinki gibi ☺️ Fiyatlr iyi miydi peki?
Busraaaaaaaaaaa12 menuder 3.500 sezeryan 2.800 normal sanırım suanki fiyat ben aşırı pimpirikliyim funda hanım dan memnun kalmadım bu benim düşüncem