menuder Sinemtaskara bugün olacaktım ama sağlık ocakları grevdeymiş içeri giremedim 😂 olur olmaz paylaşacağım 🌸
erdem_agah Sinemtaskara tetanozu 3 sefer vuruldum ilk hamileligimde. Ve her seferinde kolumu iki gün kullanamadim 😁😁 ama ben normalde de aşı dan vs cok etkileniyorum herkes aynı olmayabilir.
Gamzeates Sinemtaskara iki gün kolum ağrıdı ama geçti bir sıkıntım olmadı kolumun üstüne de yatamadım 🙈 geçmiş olsunn
Sinemtaskara erdem_agah bende çok etkileniyorum işte panik atak var bende aşı iğne doktor hastane fobisi var
Ballmom22 Bi hafta önce oldum ilk gün bişey yoktu ama ikinci gün dokununca ağrımaya başladı çok hafif bişey kişiden kişiye fark edebilir tabi
Sinemtaskara Gamzeates çok geçmişşş olsun inş bende de sadece ağrı olur, okuduklarımdan korktum biraz
Lavinyam55 Sinemtaskara ben oldum canım ilk hamileliğimde iki doz olmuştum bunda bir doz oldum doktorum onlar seni korur daha olmana gerek yok dedi ama bir hafta sadece kolumda ağrı ve şişlik oldu sonrasında geçti çok şükür🌸
Haticekanik Sinemtaskara Tam 1 hafta boyunca deli gibi kol ağrısı çektim tabi herkeste aynı olmuyor ama hamilelikte yaşadığım en zor şeydi diyebilirim