moom222 Siboo ya valla birqz şişkinlik de var cnm bnce ondan braz boyle ckiyor bana da çıkmamış GB gekiyoe diğer kzlari görünce hareket falanda hissetmiyorum ben snde var mı hareketlerini hissetme 😅
Siboo moom222 ay yok kız hala hissetmedim dr bi kaç haftaya hissedersin dedi burda okuyorum millet erkenden hissediyor diyom insallah 😂😂
moom222 melekkayaa https://imgyukle.com/ bu linke tıkla cnm karşına yüklemye başla yazısı çıkacak resmi yükle altında yükle yazacak resmi koyunca resim yüklenince altta kopyala diye iki seçenek çıkacak usttekini kopyala buraya gir yapistir
moom222 Siboo ayh hiç sorma snirim bozuluyor daha çok bissetsinler Allah nazar etmesinde bizimde oynasın yani bazen diyorum oğlum oynasana hoplasana az bişey hissedeyim 😅😅😅
Siboo moom222 yanı biraz bizim de oynasin ya bende diyorum oğlum hadi bak bi tane bise yap sonra dur ama yok 😂😂
moom222 Siboo vallahi beklemek çor zor daha iki haftamız var kontrole Allah nasip eder. Sağlık sıhhati yerindeyse doktora dicem iç karnım mi büyük çıkmadı hiç hissetmiyorum da 😅😅