Bsrabzks Bugün 13+6 olduk. Kontrolüm vardı gitmeden çok az çikolata yedim ve o kadar hateketliydi ki maşallah resmen eli kolu yerinde durmuyodu ve zıplıyordu🤭 Zor da olsa cinsiyeti öğrendik Allah nasip ederse sağlıkla sıhattle inşallah bir oğlum olucak ❤
denizanddefne Bsrabzks maşallah Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin benim de bi oğlum var çok güzel bi duygu 😚
Zeeynepp Bsrabzks bende 12+3 yarın görmeye gideceğiz inşallah bizimkini de söyler çok istiyorum heyecanlıyım da
EdSusam Bsrabzks hayırlı evlst olsn inşallah kuzum. Bi sorum olucak ikili tarama testinde beta değeri 50 altında olan erkek 50 üzeri olan kız oluyor deniliyor. Fb-hcg değerinizin sonucu neydi acaba biliyo musunuz
Tospikkkk Ayy rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende 12 haftalık oldum birkacgun sonra gideceğim bir kızım var buda farketmez aslında eşimde bende erkek olsun demiyoruz hayırlısı olsun diyoruz ama insan merak ediyor belki bizede bir tahmin söyler
Bsrabzks EdSusam Amin teşekkür ederim. açıkcası ben tarama testi yaptırmak istemedim ve yaptırmadım. Bu konuda da bir bilgim yok malesef 🤷♀️
KBTd EdSusam bunu yeni duydum ama bize 14+2’de %90 erkek dedi doktor, kesinleştirmek için 18.haftada tekrar gideceğim ama dediğiniz değere baktım 17.9 yazıyor